Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a mai nők nem tudják, hogy mit akarnak? A férfiakban ellentétes tulajdonságokat keresnek?
9-es
Részben igazat, adok abban, amiket írsz, de szerintem túlságosan kategorizálsz, általánosítasz és fogalmakat keversz.
pl az önbizalomhiány nem egyenlő a határozottsággal.
Egy nagyon jó barátom, hatosági munkát végez, eszméletlen határozottság van benne, munkája miatt is. Tudja mit akar, tud dönteni, de eléggé csúnya, így sok visszautasítást kapott a nőktöl és eléggé önbizalomhiányos. Mivel gondolkodó tudos típus, így baromia beszédes és nagyon sokat agyal mindenen, problémázik de mint mondtam ettől még nagyon határozott, saját gondolatai vannak, saját döntései

9-es, ezt gyönyörűen levezetted, én is így gondolom. Annyiban viszont a kérdezőnek is igaza van, hogy sok olyan férfitársam van, akik valamilyen oknál fogva a nőkkel nem tudnak mit kezdeni és elbizonytalanodnak (talán a sok kudarc és a nők kiismerhetetlensége okán), pedig az élet minden más területén brillíroznak.
26F

kérdező: hol írtam, hogy az önbizalom hiány egyenlő a határozottsággal? Pont hogy nem.
Nem általánosítok veled ellentétben.
A barátod meg nem a külseje miatt nem talál nőt, hanem mert nem ért hozzájuk.
Kolosszus: ez így van. ezért kell más területen szerzett önbizalommal csajozni. ennyire egyszerű.

"A határozott pasinak egészséges az önbizalma"
Ebből következtettem, de ha félreértettem, akkor bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!