Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg a mai nők nem tudják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a mai nők nem tudják, hogy mit akarnak? A férfiakban ellentétes tulajdonságokat keresnek?

Figyelt kérdés
Egy férfi legyen erős, határozott domináns, de ugyanakkor szeretik a nők megmondani a pasiknak mit akarnak és irányítani óket. Egy férfi legyen rosszfiús, de ugyanakkor a nővel jófiú legyen. Legyen nagyon jó a szexben egy isten legyen, de ezt a nagy szexualitást csak egy barátnővel élje ki. És még rengeteg olyan ellentétes tulajdonságokat látok, amiket a nők keresnek egy férfiben
2013. jún. 7. 12:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

9-es

Részben igazat, adok abban, amiket írsz, de szerintem túlságosan kategorizálsz, általánosítasz és fogalmakat keversz.

pl az önbizalomhiány nem egyenlő a határozottsággal.

Egy nagyon jó barátom, hatosági munkát végez, eszméletlen határozottság van benne, munkája miatt is. Tudja mit akar, tud dönteni, de eléggé csúnya, így sok visszautasítást kapott a nőktöl és eléggé önbizalomhiányos. Mivel gondolkodó tudos típus, így baromia beszédes és nagyon sokat agyal mindenen, problémázik de mint mondtam ettől még nagyon határozott, saját gondolatai vannak, saját döntései

2013. jún. 7. 13:34
 12/15 kolosszus22 ***** válasza:

9-es, ezt gyönyörűen levezetted, én is így gondolom. Annyiban viszont a kérdezőnek is igaza van, hogy sok olyan férfitársam van, akik valamilyen oknál fogva a nőkkel nem tudnak mit kezdeni és elbizonytalanodnak (talán a sok kudarc és a nők kiismerhetetlensége okán), pedig az élet minden más területén brillíroznak.

26F

2013. jún. 7. 16:51
 13/15 anonim ***** válasza:

kérdező: hol írtam, hogy az önbizalom hiány egyenlő a határozottsággal? Pont hogy nem.

Nem általánosítok veled ellentétben.

A barátod meg nem a külseje miatt nem talál nőt, hanem mert nem ért hozzájuk.

Kolosszus: ez így van. ezért kell más területen szerzett önbizalommal csajozni. ennyire egyszerű.

2013. jún. 7. 16:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy ellentétes tulajdonságokat keresik, csak az arany középutat. Én is sokáig kerestem, amíg megtaláltam, és pont az ilyen általánosítások miatt azt hittem, olyasvkit keresek, aki nem is létezhet. Pl. domináns egyéniség, megvan a véleménye a világról, nem tutyimutyi, de közben nem akar felettem uralkodni, és egyenjogúnak is tart, és meghallgatja, én mit mondok. És tényleg, van ilyen.
2013. jún. 7. 17:16
 15/15 A kérdező kommentje:

"A határozott pasinak egészséges az önbizalma"

Ebből következtettem, de ha félreértettem, akkor bocsi.

2013. jún. 7. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!