Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet tenni valamit az ellen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet tenni valamit az ellen, h a másik ki akarja élni magát? Elhagyott a barátnőm 3 hónapja mert élni akar. Van esély rá h visszajöjjön?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 15:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia!! Engem is elhagyott a párom, de rájött, hogy nem tud/nem akar nélkülem élni, és most újra együtt vagyunk!! Míg külön voltunk, végig hű maradtam hozzá, és nyíltan elmondtam neki, hogy szeretm!! Most még boldogabbak vagyunk, mint valaha!!
2009. okt. 12. 14:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok, csak én a lány helyzetében. Sajnos nem fog visszamenni hozzád. Én is szakítottam a vőlegényemmel, mert úgy éreztem, hogy nem éltem semmit (nem szórakoztam). 3 hét után kibékültünk, de nem sikerült úgyhogy most már végleg külön vagyunk 2 hónapja. Ha egy lány azt mondja, hogy ki szeretné élni magát, akkor nem arra kell gondolni, hogy fűvel fával le akar feküdni. Én is ugyanezt mondtam a páromnak. Nem pasizok, csak a barátnőimmel vagyok és jókat bulizunk pasizás nélkül. Szerintem inkább most szórakozzon, mint mikor már házasság és gyerek van.

21/L

2009. okt. 12. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!