Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drogos a pasim, mit csináljak? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Nem olyan régóta ismerem, de már az elején tisztázta, hogy ő nagy ''partyarc'', és szokott bulikban szintetikus drogokat meg füvet fogyasztani, hétköznapokon pedig van hogy minden napos a fű..akkor még ilyen haver szinten mondom jól van, nem ő az első fiú ismerősöm aki csinálja. Aztán komolyabbra fordult a dolog...azóta nem volt bulizni (fél éve), tényleg nagy előrelépés tőle, hiszen addig minden hétvégén ''rottyra'' tette magát a sok piával meg droggal. De most lesz egy buli, ahova mindenképp el akar menni, mert érzi hogy nagyon feszült már, és le akarja vezetni a feszkót... Ahova engem is hívott. Igaz, a kapcsolat elején sem köntörfalazott, de most fogom csak fel, hogy mit is jelent ez... Így részeg lesz és füvezni fog csak, igaz sok grammot, de legalább speedet meg a sok trutyit hanyagolja a kedvemért. Félek attól az estétől, nem tudom mire számítak.. azt mondta olyan lesz, mintha ott sem lennék, mert ha ő egyszer belelendül csak reggel látom majd.. De ha nem megyek, rámegy a füvön kívül másra is. Amúgy nagyon szerelmes vagyok belé, csak ezek a ''tények'' amikor eszembe jutnak gombóc lesz a torkomban és félek... :( én soha nem nyúltam drogokhoz, nem is akarok. Őt pedig féltem, hogy nehogy visszaszokjon... Bár ettől sem félek annyira, de már a füvezés gondolata is kétségbe ejt, számomra ez idegen.. Nem tiltom neki, de félek, nyugtassatok meg valahogy!! :(2013. jún. 6. 22:57
11/14 anonim válasza:
hát ne haragudj de ahogyan leírtad elvonási tünetei vannak már.. nem lehet ilyne könnyen letenni a dorogokat, se a füvet.. kiscsajszi eléggé beletrafáltál ebbe a srácba, vagy segítesz neki leszokni, vagy nézed ahogyan teljesen tönkre teszi magát a "partyarc" pasid.. előbb utóbb úgy beoltja magát hogy nem lehet rajta segíteni, és akkor vége mehetsz a temetésre.. jól tudod mmit tesz a drog és a fű az emberrel??? teljesen leépíti az agyat és az egész testet.. lehet azt hiszed, hogy te miattad tette le, de nem olyna könnyű azt, lépned kell....!!!
12/14 anonim válasza:
Én annyit engednék neki, hogy füvezzen, de speed és társai..na nem.
13/14 Szergej a Nomad válasza:
amíg csak füvezik nincs para ... én is szoktam és tényleg nem nehéz abba hagyni inkább csak arra figyelj hogy ne hernyózzon
14/14 anonim válasza:
ennyi hülyeséget egy helyen még nem láttam...neee ne bulizzon fél évent egyet szegény srác minek is azt...nehogy jol érezze magát...söt tiltsd el mindenkitöl..barátai se legyenek...szájkosarat rá nehogy véletlen lenyeljen egy lasztit mert uriiiisten megfog haaaaalni...most aztán függö lesz és eldrogozza a házat majd meghal tuladagolásban...kötözd magadhoz attol jó lesz... pff ..lehet hogy ilyen csajra tényleg nem lenne szüksége...had bulizzon már egyet ha fehérrel akkor azzal...gondolom tudja mit csinál...nem lesz utána függö...ez akkora hülyeség hogy az már fáj...neked az miért fáj ha fél évente egyszer? ejj ejj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!