Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon csak féltékennyé akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak féltékennyé akar tenni?

Figyelt kérdés
Több, mint fél év szünet után újra beszélgettem pár napja a volt barátommal. Anno én szakítottam vele, és eléggé megviselte őt a dolog. Nyáron külföldön voltam, meg aztán nem is akartam, hogy megint reménykedni kezdjen, úgyhogy sokáig nem beszélgettünk, pedig elvileg jóban maradtunk a szakítás után. Pár napja rám írt msnen, és sokáig dumáltunk, kivel mi történt a nyáron. Közben csak úgy mellékesen közölte, hogy regisztrált egy társkereső oldalon, és kb. 30 csaj jelentkezett nála, és az egyikkel össze is jött. Myvipre és iwiwre rendszeresen feljár, és az adataiban nem az szerepel, hogy "kapcsolatban", hanem hogy "egyedülálló", pedig mikor együtt voltunk, "kapcsolatban" szerepelt. Hozzáteszem, hogy msnen ki van írva neki személyes üzenetben a csaj neve kis szívecskék között. Mikor velem járt, az én nevem sose volt kiírva, pedig 7 hónapig együtt voltunk, ez az állítólagos barátnő meg teljesen friss kapcsolat. Szerintetek csak kitalálta az egészet, hogy féltékennyé tegyen? Fél év nem volt elég neki, hogy "elfelejtsen" engem?
2009. okt. 8. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt az egészet te találtad ki és meséled be magadnak hogy féltékennyé akar tenni nem elég hogy egyszer összetörted, minek kínzod tovább? Hagyd had éljen!
2009. okt. 8. 15:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem én írtam neki, ő akart beszélgetni velem. Nem kell rögtön lecseszni a fejemet. Köszi a választ!
2009. okt. 8. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát.. Szerintem arra vár, hogy te teperj utána. Az meg hogy utána majd tényleg össze akar jönni veled, vagy bosszút állni, kérdéses.. Esetleg csak szimplán szeret felvágni.
2009. okt. 8. 15:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Az biztos, imád felvágni, engem is azért "tartott", hogy minden haverja lássa, hogy becsajozott... :D
2009. okt. 8. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Most akkor te vagy féltékeny vagy róla szeretnéd eldönteni?

Ha nem akarod hogy reménykedjen vagy nem akarod hogy legyen közetetek valami akkor ne keresd vele a kapcsolatot. Ez azt is jelenti hogy ha msn-n ír neked akkor mondd meg neki hogy nem akarsz beszélgetni vele mert nem akarod hogy reménykedjen. Vagy csak annyit mondja hogy jó vele barátként beszélgetni vagy valami hasonló vagy egész egyszerüen ne válaszolj.

Ha te vagy féltékeny akkor meg ő ad lehetőséget neked a csábításra visszaszerzésre azzal hogy keres. A másik lány ne érdekeljen vagy hogy kapcsolatuk van.

A párválasztás sosem etikus,hanem harc amiben mindent szabad:D

Jakomo 25f

2009. okt. 8. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!