Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül összejönnöm egy lánnyal sem?
Figyelt kérdés
Akárhogy is próbálkozom nem sikerül egy sem, önbizalmam nem nagyon van mert nincs mire... Nem vagyok se páwa, se alfahím stb. tény, sőt szerintem átlagosnak sem mondható de tudnék szeretni viszont hiába ha nem jönnek össze a dolgok. Valamit tudtok tanácsolni? Szinte már beleőrülök...2013. jún. 6. 21:10
21/25 anonim válasza:
Kérdező: a teljesen mindegyet felejtsd el, ezzel azt sugallod, nem vagy határozott, hogy neked minden mindegy, tehát mindegy, hogy az adott lány akar e vagy sem.
Plusz nem az kérdeztem, hogy miről akarsz beszélgetni, hanem azt, hogy konkrétan mi az, amivel a legjobban szeretsz foglalkozni.
22/25 anonim válasza:
A normális nők mind foglaltak, szal tök mindegy.
23/25 anonim válasza:
Nem mind. Legjobb barátnőm pl. szabad. Igaz ez saját döntés volt és az extrém pasikat szereti sok tetkóval és piercinggel, mert ő is ilyen.
24/25 A kérdező kommentje:
#21 Ezt kontkrétan még magam sem tudom sajnos. :)
2013. jún. 7. 15:32
25/25 Aladárkiss válasza:
Koma nem sajnáltatni kell magadat, hanem lépni és próbálkozni a lányoknál. Erről szól az egész ha elesel felállsz és tovább mész a következőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!