Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül összejönnöm egy lánnyal sem?
Figyelt kérdés
Akárhogy is próbálkozom nem sikerül egy sem, önbizalmam nem nagyon van mert nincs mire... Nem vagyok se páwa, se alfahím stb. tény, sőt szerintem átlagosnak sem mondható de tudnék szeretni viszont hiába ha nem jönnek össze a dolgok. Valamit tudtok tanácsolni? Szinte már beleőrülök...2013. jún. 6. 21:10
11/25 A kérdező kommentje:
Hát ahogy a legtöbb fiatal a neten sajnos... Először is megkérdezem hogy szeretne-e ismerkedni stb. aztán ahogy egyre jobban megismerjük egymást annál inkább kezdem magamat adni, alapjában vicces srác vagyok és a humoromat is próbálom bevetni de semmi.
2013. jún. 6. 21:32
12/25 anonim válasza:
Mi az, ami arra utal, hogy semmi? A lány milyen válaszokat ad? Hogy néz ez ki nálad? Milyen témákról szoktatok beszélgetni?
Azért kérdezek ennyit, mert ahhoz, hogy tudjak segíteni sok info kell. Pl. lehet, hogy szerinted vicces vagy, de a csaj szemszögéből max. annyira, mint egy faág. Gondolom érted mire gondolok.
13/25 A kérdező kommentje:
Persze értem mire gondolsz! Hát előfordul párszor hogy egy szavas válaszokat ad, vagy nem is válaszol, én kérdezgetem mindenféléről hogy mit szeret mit nem viszont de nem sok kérdezget vissza. Általában ilyesmikről szoktam eleinte "beszélgetni" mit kedvel, mi a hobbija, milyen napja volt stb.
2013. jún. 6. 21:55
14/25 anonim válasza:
pénz kérdése az egész :) ha pénzed van, kocsid , házad, akkor máris van nőd ennyi...
15/25 anonim válasza:
krisztian1027:
Rossz válasz. Ezekkel max ribit veszel magadnak, értelmes, normális nőt tuti nem.
Kérdező: ha egyszavas válaszokat ad abszolút érdektelen vagy a számára. Onnantól viszont kár nyektetni.
Te pl mit szeretsz csinálni? Mi a hobbid? Hogy érzed, mi az amiről órákig tudnál beszélni töretlen lelkesedéssel?
16/25 anonim válasza:
Krisztiánnak igaza van. Ha nem nézel ki jól, csak pénzzel tudsz nőt szerezni.
17/25 anonim válasza:
Neked még azzal sem sikerülne. Gyökér.
18/25 A kérdező kommentje:
Hát nekem végül is teljesen mindegy mert szívesen beszélgetek egy lánnyal bármilyen témáról.
2013. jún. 7. 13:50
19/25 anonim válasza:
Azzal bármekkora gyökérnek sikerül :)
20/25 anonim válasza:
Jó, de pénzzel akkor is max ribit szerzel magadnak, nem normális nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!