Nem sikerül egy lánnyal sem összejönnöm, miért van ez?
19éves srác vagyok, 170cm magas, 55kg-os, sportolok, és kondizom.
De sajnos egy lánnyal sem tudok összejönni :/ miért lehet ez?
Elsősorban lányok véleményére vagyok kíváncsi.. köszike :)
Ezeket lehagytam:
Szőkés barna a hajam, kék a szemem.
Kedves, rendes, humoros vagyok szerintem a beszédem is normális... már mint nem vagyok tahó...
Mint konditerembe járó mondom, hogy az 55 kg kevés. Még 170 cm-hez is. Tömegelj! Étrend a legfontosabb!
A kérdésre válaszolva, lehet, hogy az arcoddal van gond. Egyszer egy srác kitett ide egy képet magáról. 1-et arcal 1-et arc nélkül. Nem valami helyes gyerek és az arcos képéhez alig jött nyáladzó komment. Pedig szépen ki van dolgozva a teste. Szóval ha rusnya a fejed akkor kevesebb az esélyed.
A másik dolog a személyiséged. Ebben segít a kondizás, mivel jó kiállást és magabiztosságot ad. Ha magabiztos vagy akkor közvetlen és barátságos, esetleg vicces is. Ezeket szeretik a lányok.
Sok szerencsét!
na várjunk...
igen külsőség - 1. komiraa :D
de hát miért kénem agáról is írnia? kit érdekel ez a mai világban? hát szarnak a fejére, annak, aki nem nagyképű, köcsög, és nem veszi semmibe a lányokat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!