Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem a barátnőmmel hogy meleg vagyok?
én meleg vagyok és volt barátnőm, több is, le is feküdtünk, szóval erről ennyit. Legalább az alibimet biztosítottam.
Szerintem ne mondd el, én se tettem, magát fogja hibáztatni. Boldog tudatlanság.
""Még a melegeknek is van barátnőjük."
Hülyeség, aki meleg az soha nem fekszik le nővel. Nyilván inkább biszex lehet az illető, nem?
"
Komplikato, tudod hány meleg él házasságban nővel és nemz gyereket? ne számolgass, nagyon sok...
#12:A melegeknek még feleségük is van?:O
Akkor már tényleg kisebbségi komplexusom van.Többszörösen lekőröztek ezek a hősugárzók.
nekem is volt már barátnőm még kisebb koromban amikor még nem tudatosult bennem vagy csak nem akartam elhinni hogy meleg vagyok. 15 voltam meg a lány is, csináltunk egy-két dolgot de nem feküdtünk le, odáig nem jutottunk. nem keltett bennem undort, szerettem őt mint embert és szép lány is volt meg ápolt. de nem csináltam szívesen illetve most se csinálnám. ha lánnyal csókolózok az is olyasmi lehet mint amikor két barátnő csókolózik csak úgy mert miért ne. hiányzik belőle valami. nem mondtam el a barátnőmnek de utólag biztos hogy megtudta hogy meleg vagyok. a mostani barátomnak hosszú kapcsolata volt egy lánnyal előttem és amiatt szakítottak mert már nem volt belé szerelmes és nem is kívánta. elmondta neki hogy volt fiúval és szakítottak. azt nem tudom hogy tudja-e hogy azóta velem van.
20,meleg
Mondd meg neki egyenesen. Nekem sokkal jobban fájna mindenféle kamuszöveg, lerombolná az önbizalmam, ha ilyeneket hallanék, hogy nem kívánnak, nem szeretnek már, stb.
Ha bevallod neki, hogy meleg vagy, akkor eszébe sem jut, hogy eméssze magát.
16-os: viszont helyette azon fog kattogni az agya, hogy ezt eddig hogy nem vette észre, és miért pont vele történik ez meg...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!