Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék, hogy megbékéljen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy megbékéljen ezzel a párom?

Figyelt kérdés

Van egy családi házam, (szülők meghaltak régebben) 2 szintes ház az alsó és felső szint külön megvan építve mintha 2 lakás lenne.

Még nem élünk együtt a párommal (a barátnőmmel)

És elmentek az albérlőim.

És jött 2 új albérlő de mind a 2 albérlő lány, barátnők.

És ez rettenetesen zavarja a párom.

Azt hiszi, hogy tuti lesz majd valami köztünk a lányokkal.

De nem érti meg, hogy nincs pénzem fizetni a számlákat egy egész házra és örülök hogy találtam albérlőt.

30/f

2013. jún. 6. 19:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

lehet eddig is féltékeny volt, csak nem vetted észre

eddig bízott Benned?

nem tudom hány éves a barátnőd, de lehet önbizalomhiánya van, esetleg a csajok fiatalabbak? valahol ezekben keresgélj, Te tudsz rá válaszolni N

2013. jún. 6. 20:11
 12/15 anonim ***** válasza:
van másik albérlőjelölt, lehetőleg ocsmány? ha ennyire fontos neked a barátnőd akkor nincs mese el kell küldeni a lányokat , vagy alapíthatsz háremet is :)
2013. jún. 6. 20:14
 13/15 A kérdező kommentje:

A barátnőm 26 a 2 lány pedig 24-28 évesek.

Eddig a pontig minden teljesen boldogság tuti volt az életünkben most meg mintha bombát robbantottak volna.

Így is pénz szűkében vagyok, nem küldhetem el őket. De úgy viselkedik most mint egy gyerek.

Gondoltam, hogy valahogy összeszerveznék valahol egy 4-esben egy ebédet és hátha ott végre lehetne beszélni. És ha megismerné őket talán változna a dolog.

2013. jún. 6. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:

A háta mögött ne szervezz, abból balhé lesz.

Valahol érthető, hogy fenntartásokkal kezeli a helyzetet, egy fedél alá kerültél két csinos, fiatal lánnyal. Hát, nem a legszuperebb helyzet. Viszont, ha a kapcsolatotok jó, ezt meg kell tudnotok beszélni. Te pénzhiánnyal küzdesz, ők meg fizetnek,ezt egy felnőtt embernek meg kell értenie.

Az oda sem megy, látni sem akarja őket felfogás baromi gyerekes, egyszerű duzzogás, próbálj róla nem tudomást venni.

Ülj le vele, mond el, hogy ott laknak, ha hisztizik ha nem, vagy ha van jobb ötlete a kieső pénz pótlására, rukkoljon elő vele. Mert kiakadni könnyű, megoldani a problémát már egy felnőttet kíván.

2013. jún. 6. 20:30
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Mindenkinek köszönöm a válaszait!

2013. jún. 6. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!