Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy megbékéljen ezzel a párom?
Van egy családi házam, (szülők meghaltak régebben) 2 szintes ház az alsó és felső szint külön megvan építve mintha 2 lakás lenne.
Még nem élünk együtt a párommal (a barátnőmmel)
És elmentek az albérlőim.
És jött 2 új albérlő de mind a 2 albérlő lány, barátnők.
És ez rettenetesen zavarja a párom.
Azt hiszi, hogy tuti lesz majd valami köztünk a lányokkal.
De nem érti meg, hogy nincs pénzem fizetni a számlákat egy egész házra és örülök hogy találtam albérlőt.
30/f
De az a baj, hogy azóta ide sem akar jönni mert nem akar összefutni velük megismerni sem őket.
19 hónap után most emiatt rájött ez a dili vagy nem tudom mi.
Pedig nem 1x kértem jöjjön el, ismerje meg őket, mert előbb utóbb meg kell, mert elkerülni nem lehet őket. És kiverte a hisztit is, hogy amíg ők az elbérlőim addig soha nem is fog ideköltözni....
Jelenleg felcseszte az idegeimet , mintha nem is ismertem volna eddig.
ja én is arra gondoltam, hogy azt mondom majd h lezbikusok....csak nem ártana azt tudatnom a 2 csajjal is ha ezt mondanám...
Nem, nem csúnyák, igen ez is baj, hogy nem csúnyák, ha azok lennének könnyebb lenne a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!