Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Hogyan felejhetném? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! A pasim átvert! Az új csaja találkozni akart velem, mivel őt velem csalta meg! Már 3 hónapja együtt voltak, de ezt persze nem mondta volna el nekem, és mikor találkoztunk, hármasban is, semmit nem mondott volna el magától! Sőt még azt is tagadta, hogy nem csak beszélgettünk.!
Nem êrdekel most már! Megalázott, mint nőt! De nem tudom túltenni magam rajta :( azon ahogy ma bánt velem, sőt más előtt tagadott, annyi férfiasság se volt benne, hogy az igazat megmondja!
Hogy lehet ezen túljutni? Mindent elfelejteni és soha soha nem gondolni erre napra, arra a pillamatra!
(hülyék kíméljenek!!!) Előre is köszi a válaszokat!
2013. máj. 28. 17:23
1/6 anonim válasza:
A hülye az sajnos jelen állás szerint te vagy! :)
2/6 A kérdező kommentje:
Átvert állapotban vagyok! A hülye meg te! Megtennéd, hogy a kérdésre váloszolsz vagy inkább ne írj semmit!?
2013. máj. 28. 17:28
3/6 anonim válasza:
Hány évesek vagytok arany bogaram?
4/6 anonim válasza:
Hát te vagy a butus, ha hagyod, hogy egy ilyen takony után még rossz érzések legyenek benned.
Idővel elfelejted.
5/6 anonim válasza:
Minél hamarabb keress magad mellé egy RENDES srácot, ezzel is azt mutatod felé, hogy nagy ívben leszarod.
6/6 A kérdező kommentje:
A pasi 26, a csaja 19, én 18
2013. máj. 28. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!