Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl rendes a barátom, létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Sok bunkó pasival volt dolgom, senki nem volt még ennyire kedves velem. Már első látásra tetszett, levett a mosolyával a labamrol. Annyira furcsa és egyben annyira jó, hogy ilyen. Mindig is ilyen pasira vágytam.Nagyon figyelmes, udvarias, kedves, megjegyez mindent velem kapcsolatban lesi minden kívánságom, ajándékkal lép meg, mindenben hozzám almazkodik, bókol, oda van értem, igazi romantikus alkat, már egy ideje együtt vagyunk , de nem erőltet semmit nem .t Mit is mondhatnék..Szinte már túl kedves. Nem vagyok hozzászokva, hogy így bánnak velem. Mindig megnevettet, ha szomorú vagyok felvidit. Kifogástalan a viselkedése.Csak mivel eddig pont ellenkező pasikkal hozott össze a sors, ezert nem tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni és elbizonytalanodtam....2013. jún. 6. 19:38
21/28 anonim válasza:
#6-os vagyok: hát igen, bennem azért szerencsére az a kis plusz megvan :) tehát 90 ezret nem adok ruhára XD nem mintha lenne, és lehet ez most túlzás de értitek:) mindent azért nem csinálnék meg..és szerintem ha normális a lány MINDENT nem is vár el:P magyarul azért a seggét nem kell kinyalni, de kedvesnek, rendesnek meg minden jó tulajdonság ami már tényleg nem odaág süllyeg szerintem oké:)
22/28 A kérdező kommentje:
Sőt én engednék neki és nem hagyja. Előbbre helyez engem magánál, pedig nem kellene. Ennyire szerelmes belém?
2013. jún. 6. 21:35
23/28 A kérdező kommentje:
Sajnos az a baj, hogy ez már a másik véglet. Ha egy férfi mindent megtesz egy nőnek, alárendeli szinte magát, akkor nem tudja majd a nő férfiként tisztelni. De nem hiszem, hogy ezzel a helyzettel bármit is lehetne kezdeni, nem akarom megbántani őt.
2013. jún. 6. 21:43
24/28 anonim válasza:
Eddig nem volt ez a problémád, hogy alárendeli magát, csak annyi, hogy nem ehhez szoktál. Ezeket a szavakat itt adták a szádba, tudod te egyáltalán, mi a bajod?
A kedves férfi miért alárendelt? Nem lehet meg a véleménye, csak mert szeret és a tenyerén hordoz? Hogy jön ez össze? A rendes srácok tutyimutyik lehetnek csak? Hol ebben a logika?
25/28 anonim válasza:
Ja és de, lehet tisztelni azt a férfit, aki rendesen bánik a nőkkel. Nekem sikerül. Pedig nem papucsról van szó.
26/28 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van, ahelyett, hogy örülnèk neki. Nem is tudom, keresem benne a hibát, de miért...
2013. jún. 6. 22:07
27/28 Pendulum92 válasza:
Lehet valaki úgy is rendes, hogy nem süllyed le, és emeli a másikat maga fölé.
28/28 anonim válasza:
Én is hasonlóképpen meglepődtem egy hónappal ezelőtt. Ugyanezek a dolgok jártak a fejembe. Mindent megtett értem a fiatalember én meg megijedtem, hogy most mi is van? Az egyik énem vágyott egy gyengéd, odaadó férfira, a másik felem meg tiltakozott ellene, mert nem ehhez szoktam. Erre láss csodát? Megmutatta a másik oldalát. Azt hittem, hogy benne nincs rosszaság, de volt, de ez szigorúan a pozitív csalódásos rosszaság. Mikor ezek a dolgai kiderültek, olyat tett, amire nem számítottam, rájöttem, hogy számomra Ő a legmegfelelőbb partner. Napról napra egyre jobban beleszeretek és boldog vagyok mellette, nő lehetek mellette. Tisztel, szeret, odaadna értem bármit, ahogy én is érte, még sem papucs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!