Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl rendes a barátom, létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Sok bunkó pasival volt dolgom, senki nem volt még ennyire kedves velem. Már első látásra tetszett, levett a mosolyával a labamrol. Annyira furcsa és egyben annyira jó, hogy ilyen. Mindig is ilyen pasira vágytam.Nagyon figyelmes, udvarias, kedves, megjegyez mindent velem kapcsolatban lesi minden kívánságom, ajándékkal lép meg, mindenben hozzám almazkodik, bókol, oda van értem, igazi romantikus alkat, már egy ideje együtt vagyunk , de nem erőltet semmit nem .t Mit is mondhatnék..Szinte már túl kedves. Nem vagyok hozzászokva, hogy így bánnak velem. Mindig megnevettet, ha szomorú vagyok felvidit. Kifogástalan a viselkedése.Csak mivel eddig pont ellenkező pasikkal hozott össze a sors, ezert nem tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni és elbizonytalanodtam....2013. jún. 6. 19:38
11/28 anonim válasza:
Hogyne értenénk... minden második kérdés az a GYIK-en, hogy miért csak a bunkók kellenek a lányoknak, mi meg akik tényleg a jó fiúkat szeretjük, nem győzünk érvelni és bizonygatni.
Erre jössz te...és...áh.. köszi, miattad vagyunk leírva.
12/28 anonim válasza:
Hát akkor gyere össze egy bunkóval.. ha neked ez kell..
Ezt a pasit meg hagyd meg egy normálisabb lánynak...
13/28 anonim válasza:
Bizonytalanodj csak el, dobd ki őt, aztán jöjj össze egy bunkóval! Az a nyerő, nem ám az, aki tényleg szeret, és figyel rád.
14/28 A kérdező kommentje:
Dehogy akarok vele szakítani. Annyira édes...Még soha senkitől nem kaptam ennyi kedvességet. Olyan ez, mint egy romantikus film, csak most már nem néző vagyok, hanem főszereplő. Az ég küldte, már rám fért azt hiszem. Csak egyszerűen nem akarom ezt elhinni...
2013. jún. 6. 19:56
15/28 anonim válasza:
Ha még pénze is van és még jó faszi is, megütötted a főnyereményt. Mindenképp tartsd meg, el ne engedd!
16/28 Pendulum92 válasza:
Lehet, hogy tényleg túl rendes. Itt is az arany középút a nyerő: úgy rendesnek lenni, hogy közbe nem válunk papuccsá.
17/28 Pendulum92 válasza:
Úgy értem, nem túl rendes, hanem olyan mértékben leszarja a saját igényeit, nem áll ki magáért, és csak a te érdekeidet nézi, hogy nem lehet felnézni rá.
18/28 A kérdező kommentje:
Pendulum92 nagyon jól megfogalmaztad, pont erről van szó. Nem tudok felnézni rá és ezért van hiányérzetem. Ugyanakkor mégis imponál ez a viselkedés, ezért nem is tudom, hogy mit is érzek iránta...
2013. jún. 6. 21:11
19/28 anonim válasza:
Ha nem lépi át azt a határt, ahol már férfiatlan, akkor semmi baj.Hidd el, én most nagyon-nagyon örülnék egy ilyen srácnak... :)
20/28 anonim válasza:
Szerintem ez már a papucsok közé tartozik, ha lesi minden kívánságod. Egy kapcsolat nem arról szól, hogy bármelyikőtök is piedesztálra emeli a másikat, és minden más irreleváns lesz számára. Egyenlő felek vagytok, ahol mindkettőtöknek megvannak az igényei, és saját elvárásai, néha vitatkoztok valami miatt, és nem rögtön enged a másik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!