Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek mit gondoljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek mit gondoljak? Van valami köztük?

Figyelt kérdés
A barátommal egy éve vagyunk együtt. Van egy lány akivel egy egyetemre járnak és elkezdtek beszélni. Volt a lánynál korepetációra, mert okoska a lány és segített neki.Nem mondta el, lévén, hogy hisztisebb vagyok (legalábbis ő erre hivatkozott). Aztán kezdett sok lenni és megkérdeztem mi a helyzet, azt mondta semmi, nem érdekli. Volt vmi verseny és ott egy csapatba kerültek, gondolhatjátok közös összeülések stb. egyre rosszabbul bírtam és sokat hisztiztem miatta, tudta hogy zavar. Aztán azt mondtam kész elég, én vagyok a hülye, nem hisztizem többet. Sokáig minden rendben volt, amíg a telefonjába meg nem találtam egy olyan sms-t, hogy megkérdezi a lánytól elmenne-e vele egy koncertre (én otthon voltam). Annyit kell tudni, hogy jóval előtte, pár barátommal is megbeszélte, hogy mennek tehát ott lettek volna az én barátaim is ez tuti. De akkor is? Mi ez az egész? Azt mondja azért fontos neki a lány, mert sokat tud segíteni neki az egyetembe, hogy nem akar tőle semmit, és hogy esze ágába sincs megcsalni engem. A viselkedésén sem láttam különösebb változást de akkor ez mi? Hihetetlenül rosszul esik, úgy érzem megalázott és már nem tudom mit higgyek. Kérlek segítsetek, a legjobb az egészben, hogy vasárnap külföldre megy két hónapra dolgozni, én meg azt sem tudom mit gondoljak tegyek..:( (21L,21F)

2013. jún. 6. 12:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pontosan ezért kéne szemtől szembe leülni és megbeszélni egymás között.
2013. jún. 13. 10:56
 12/12 A kérdező kommentje:
De már megtörtént, elmondta, hogy sosem akart tőle semmit és hogy én vagyok a legfontosabb. Most két hónapig külföldön lesz és már van, de egyszerűen a fejembe még mindig nem tiszta. Ha eszembe jut, úgy érzem biztos sokkal jobb nálam a másik lány szebb stb. :( 21 éves vagyok de most úgy érzem magam, mint egy kislány.
2013. jún. 13. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!