Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Lehet köztük valami?
Figyelt kérdés
Most tudtam meg, hogy a srác, akivel 3 hete össze jöttem, pont előtte szakítottak a barátnőjével. Az exét a héten vissza vette. Azóta engem alig keres. Rákérdeztem, minek vette vissza, miközben itt vagyok én neki és utálja is (állítólag). Erre annyit mondott, hogy mert a csaj jelölte be és ezért. Amúgy meg nem érdekli. De ha nem érdekli miért vette fel, és miért nem érdeklődik már felőlem? A csaj meg olyan képeket rak ki, melyek régen nála készültek... Ja, és még annyit mondott, hogy hallott ezt-azt az exéről, de hogy honnan, azt nem mondta el. Pszichiátrián van, meg ilyenek az exe. De onnan fb-zik a csaj?2013. máj. 25. 01:31
1/7 anonim válasza:
nem fbn kéne élni a párkapcsolatot.
2/7 anonim válasza:
te kérdezted a multkor h hogy lehet onnan fb-ozni?
Te a sráccal úgy jöttél össze h nem volt túl a gyászidőszakán.veszélyes.
3/7 anonim válasza:
Maximum egy kis digi-dugi a diliházban, de az nem számít megcsalásnak.
4/7 A kérdező kommentje:
a pasim éli ott az életet, mindig ott ír, ha van valami, sose ír sms-t, nem hív. mert az fb olcsó. de én meg egész életemben utáltam.
2013. máj. 25. 01:38
5/7 anonim válasza:
Kavarnak... légy óvatos. Járj utána.
Pszichiátrián is van internet, szóval simán facebookozhat.
6/7 Költőnő? válasza:
Istenem, nem unjátok még a fb-n élni az életeteket??????
7/7 A kérdező kommentje:
én csak azért vagyok ott, mert a többi ismerősöm nem képes az életben élni. se sms-t írni, se hívni, vagy személyesen felkeresni. ezért én pl. rákényszerülök. viszont így látom is sajnos, hogy ki mit csinál.
2013. máj. 25. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!