Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiú és 25 éves nővel járhat, és lehet szerelem köztük?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 20:54
2/11 anonim válasza:
Ha a csaj képes tolerálni a gyerekes mozzanatait a srácnak akkor miért ne? Volt példa a környezetemben ennél nagyobb korkülönbségre is...
(18F-37N, Bár nekik is csak egy ideig működött...)
3/11 anonim válasza:
Hát figyelj, akár 20/F és 40/F is járhat, és szerelem is lehet közöttük. Ha meg szerelmesek, akkor nem lesz*rják a korkülönbséget?
4/11 anonim válasza:
Így van ez kémia. Ha rákattantatok egymásra, akkor valószínűleg nem a korkülönbség miatt történt.
5/11 anonim válasza:
Ha csak pár évvel, mondjuk 3-4 évvel lennél fiatalabb nála az még jó, de egy 25 éves lány mást szeretne már, családotttt, satöbbi.
De meg kell próbálni.
6/11 anonim válasza:
27L/19F... tökéletesen működik :)
8/11 A kérdező kommentje:
18/F vagyok, és a barátnőm 25 éves kor nem számit egyikünknek sem a 7 év.
2013. jan. 27. 21:59
9/11 anonim válasza:
Nálunk 4 év a különbség (27L/23F) és eddig minden okés, nem érezni a különbséget :) Ha problémák adódnának szerintem annak nem a korkülönbség lesz az oka :)
10/11 anonim válasza:
bocsánat, nem voltam gépnél :) fél éve tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!