Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a jó pasiknak gyakran olyan "semmilyen" barátnője?
"Ehelyett általában a csaj egy teljesen egyszerű kinézetű és személyiségű valaki, vagy még olyan se."
Szerinted.
Bocs, az előtt kicsit tele volt a szövegem helyesírási hibákkal. Késő van már.
Egyébként ja, ez csak véletlen. Én abszolút nem így vettem észre. Szerintem sokkal többször fordul elő a "szép pasi - szép lány", "átlagos pasi - átlagos lány", "csúnya pasi - csúnya lány" helyzet.
A barátom extra jó pasi, én nem vagyok szépségkirálynő, de ő gyönyörűnek talál, amit sosem felejt el megosztani velem. Hogy miért van velem? Ez egy olyan dolog, amit úgy látom te nem fogsz megérteni, úgy hívják szerelem. Szereti az összes belsőértékemet, a személyiségemet, az egész jellememet. De legalább már tudom, hogy a felszínes lányok min gondolkoznak a hátunk mögött :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!