Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lejjebb kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lejjebb kellene adnom az igényeket vagy mit tehetnék még?

Figyelt kérdés

Belefogtam a csaj keresésbe mert miután szakítottunk a bnőmmel még maradt pár foglalásom ilyen wellnessek meg nyaralások stb..

de sajnos nem jönnek olyan túl jó csajok :S neten próbálkozom de vagy szépek és butuskák v dagik de jófejek :D

de én meg félek a dagiktól és mégcsak haverságot se nagyon szeretnék velük arra az időre se h legalább a nyaralásokat ne bukjam be :D

Mit kellene tennem?

Azért elbukni ezeket szar lenne viszont minden áron nem akarok menni...

2013. jún. 5. 22:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én elég "jó csajként" vagyok számon tartva, de mivel nem libuska vagyok, elvből nem mennék el lábat lógatni egy wellness körútra, hogy egy ismeretlen pasi állja nekem az egészet, én meg vigyorogjak és 'ellenszolgáltatást' nyújtsak

és most vagyok túl egy olyan dolgon, ami miatt még csak élni sem szeretnék

ha ezek nem állnának fenn, biztos repülnék hozzád...

2013. júl. 16. 18:01
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem biztos hogy mindenki olyan h kér cserébe bármit is ;) Én pl elég békés vagyok és barátságos, szval nem azért szoktam meghívni erre-arra ismerősöket h kérjek cserébe ellenszolgáltatást.

Am milyen dolog ilyen súlyos?:O

2013. júl. 17. 15:07
 13/14 anonim ***** válasza:
ah.. hosszú lenne elmondani :/
2013. júl. 17. 17:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Nyugodtan írd le :) Szivesen megallgatom, hátha tudok rá mondani vmi okosat :)
2013. júl. 17. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!