Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon nagya korkülönbség?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki 4 évvel idősebb nálam. Ő 18 én 14. majdnem minden második nap találkozunk mert egy helyre járunk.

Igazábol nem tudom mit érzek iránta azt meg vékkép hogy ő irántam.

Végül is akármikor megtudnám csókolni és megnézni hogy mia pálya, de nem szeretném elcseszni ugyanis ha elutasít akkor elég szarul érezném magam és nem lenne jó ha nem tudnánk találkozni (bizonyos dolgok miatt és nem párkapcsolattal kapcsolatos, mondjuk hogy szakkör)

2013. jún. 5. 21:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

4 év az nem sok az én szülei között 7 volt. Emiatt ne aggódj. :)

A többiekhez meg sok sikert.

2013. jún. 5. 21:50
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen sok,viszont nyugodtan mondhatja másoknak,hogy csak az öccse vagy...
2013. jún. 5. 21:51
 3/16 anonim ***** válasza:
Elég sansztalan,de hallottam már ilyenről.
 4/16 anonim ***** válasza:

Én 8 évig jártam egy iskolába általánosban egy csajjal...

Figy, ha elkezdesz ez a téma felé komolyabban állni és ha még nem is szó, de viselkedésben tapasztalsz visszajelzést, akkor se csókkal nyiss, mert az olyan bele a lecsóba, sok ember a saját korához valótól is meg tud futamodni, ugye mivel kényelmetlen helyzetbe hozod. (ja és a késöbbi kommentek amiket fogsz kapni, hogy dedós, szaros, szardle :DD, unatkoznak) Mégha nem is tettbeli tanácsot adtam, remélem azért nem ártott a help

5/16 anonim ***** válasza:

te gyerek vagy, ő már felnőtt

ilyenkor ez még irreális korkülönbség

2013. jún. 5. 21:52
 6/16 ASOT ***** válasza:

most még sok.

De biztos volt már ilyen....

2013. jún. 5. 21:53
 7/16 anonim ***** válasza:
Sajnos ebben a korban, ebben a felállásban (a lány a több), szerintem sok. :(
2013. jún. 5. 21:54
 8/16 anonim válasza:
dehogynem aggódj... már bocsi... de egy 18 éves lány soha nem fog összejönni egy 14éves fiúval.... ez csak huszonéves, vagy afeletti korban nem okoz problémát. maximum aranyosnak tart, de nem több. biztosan el fog utasítani, és szerintem nem szeretnéd megélni azt a csalódást. azt ajánlom várj még kicsit a barátnő kereséssel, vagy a korosztályodbeli lányokkal ismerkedj.
2013. jún. 5. 21:54
 9/16 A kérdező kommentje:
Mindegyik komment normális *.* :) köszönöm amúgy rohadtul elírtam :D 15 vagyok fél év mulva 16 azért ilyet elírni xD
2013. jún. 5. 21:58
 10/16 A kérdező kommentje:
A leányzó meg 19 (faceplam)
2013. jún. 5. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!