Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két héten belül harmadszor van ez. Kiakaszt. Szakítsak?
Ez több mindentől függ.Ha mondjuk dolgozik,és esetleg olyan fizikai munkát végez,amiben elfárad,aztán délután ledől egy kicsit és elalszik,az még belefér.Vannak olyan emberek,akik telefonra is nehezen kelnek fel,plusz nem erényük a pontosság,és kicsit szétszórtabbak ezen a téren.Majd belerázódik a dologba,ha esetleg még friss a kapcsolatotok.Az én párom is ilyen egyébként,mára már mondjuk nagyon ritkán fordul elő ez.Én elnézem neki,mert sokat és keményen dolgozik,egyébként is álomszuszék és nehezen kel fel.Álmában sokszor még a telefont sem hallja meg.
Viszont ha csak szimpla lustaságról van szó,az már kevésbé tolerálható.Ez esetben keményíts be,és mondd el neki,ez a dolog mennyire nem tetszik.
Nem írtam ki még kérdést ilyen témában.
Valóban dolgozik, de ez nem kifogás.
Lassan két éve együtt vagyunk. 21 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!