Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi másért tenne fel egy képet az ember Facebookra, ha nem azért, hogy másokat féltékennyé/iriggyé tegyen?
A volt barátom kirakott egy csomó képet Balatonról, Facere, amin az új csajával vannak együtt, nagy "love"ban!
Nem is érdekelne, ha nem tudnám, hogy engem sose vitt le a Balatonra 2 év alatt, pedig egy csomószor mondtam neki, hogy menjünk már le, szüleinek van nyaralója, ketten lehetnénk...
Ezek meg lementek, 1 hónap ismeretség után!
És ki vagyok akadva! Mi másért rakta volna ki, ha nem azért, hogy lássam?
Próbáltak a barátnőim vígasztalni, hogy hagyjam már, nem azért rakta ki, hanem hogy megossza az "élményt az ismerőseivel, rokonaival..."
Ahhha! Biztos! Hogy megossza az örömöt! Ja! Nem ám, hogy más sz*rul érezze magát!
Csak az vígasztal, hogy akkor mentek le, mikor jó pocsék az idő! Nem nagyon élvezhették a napsütést! :D
De akkor is! Mi másért tenne ki az ember egy rakat képet a Facebookra, ha nem azért, hogy a többi ember aki otthon unatkozik, melózik, az irigykedjen, vagy épp a volt barátnője akit sose vitt le Balatonra, pedig mennyire akart volna, az most majd ki legyen akadva!
"Csak az vígasztal, hogy akkor mentek le, mikor jó pocsék az idő! Nem nagyon élvezhették a napsütést! :D "
A napsütést valóban nem, de egymás testét naphosszat!! :v :v :v
Tiltsad le a pics@ba. De komolyan. Miért kínzod magad? :O
Nekem az exem küldözgetett fotókat a barátnőjéről, kb. körberöhögtem. Ennyi és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!