Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen sok párfüggő ember lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen sok párfüggő ember lenne?

Figyelt kérdés
Személy szerint nekem sokkal nagyobb gond a tanulás, az hogy minél hamarabb végezzek az egyetemen. Attól sokkal jobban érezném magam, ha könnyebben menne. Mások pedig arról kérdezősködnek, hogy éppen mit kellene tenniük a kapcsolatukban. Ekkora gond ez? Nekem még sohasem volt barátnőm, de nem ez a néha jelentkező mélabúm oka.
2013. jún. 4. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mit vártál a Szerelem, szex kategóriában?
2013. jún. 4. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
ha szeretsz vkit, és ha gond van akkor ja, fontos..
2013. jún. 4. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Jobb valakivel lenni, akit szeretsz, mint a tanulás. Higgy nekem.
2013. jún. 4. 16:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Nézd, én nem értek az atomfizikához, ergo nem is papolok róla. Neked még nem volt egy párkapcsolatod sem, akkor mit okoskodsz róla?

Peace.

2013. jún. 4. 16:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Mivel nem volt barátnőd, azaz kapcsolatod ezért nem tudod ezt felfogni...én is egyetemen vagyok, és emellett 6 éves kapcsolatban.

Aki csak egyetemre jár --> egyetemi gondok...

Aki nem, (vagy mást csinál, tök mindegy) --> párkapcsolati gondok, tanács kérések stb.

Aki suliba jár/dolgozik és kapcsolata is van, annak pedig vegyes "problémák"...

De az én kérdésem...Téged ez miért zavar? Ezért van ez a kategória...ha nem érdekel a téma, nem kell itt lenni.

2013. jún. 4. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:
*Aki nem, de van kapcsolata (vagy mást csinál, tök mindegy) --> párkapcsolati gondok, tanács kérések stb.
2013. jún. 4. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Majd ha kapcsolatod lesz,megtudod.Akkor jönnek a kérdés tőled is itt rendesen.:D
2013. jún. 4. 16:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki kapcsolatban van, nem egyenlő azzal, hogy társfüggő... Logikát nem tanítanak az egyetemen?:)
2013. jún. 4. 16:32
 9/9 anonim ***** válasza:

valakinek nem a tanulás a fontos, ezt is nézd, ebben az új rendszerben sokan a 3-k végén abbahagyják, pedig nem kéne

valaki korábban kezdi, valaki későbben, hogy keressen magának valakit, ne izgulj, aki azt hiszi már nagyon fiatalon, hogy hány éve együtt jár valakivel, majd rájön, az nem jelent semmit, így ne izgulj nem vagy elkésve, még jó nem vagyunk egyformák N

2013. jún. 4. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!