Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezhet, olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezhet, olyan ember, mint a barátnőm akinek ennyire nem számít vagy csak mondja?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki 28 éves és rendkivól csinos nagyon szép nó. De sose értettem a vélekedésést, szerintem minden embernek számít a kólső, mert kell, hogy vonzódjunk hozzá valahogy, de neki egyszerűen nem számít, 150 cm pasival is összejönne meg 150 kg is. Viszont nagyon kevés barátja volt, mert belsőben viszont hatalmas a mérce. Milyen ember az ilyen? Lehet csak mondja és azért számít neki a külső is? Vagy ennyire igénytelen izlésficamos lenne?
2013. jún. 2. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem most 100-an kérik majd el privátban a számát XD

És téged ez miért is zavar?

Belsőben megvan amit keres.

2013. jún. 2. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:
A külső igenis számít. Persze mindenkinek más jön be.
2013. jún. 2. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ízlésficamos, mert nem pusztán a külső alapján választ szerelmet magának? 21. század, én így szeretlek.
2013. jún. 2. 16:28
 4/5 Komplikato ***** válasza:

Mondjuk előfordulhat annyira szerencsétlen kombináció, amivel eleve nem próbálkozna az ember fia/lánya, de ha úgy leszel szerelmes, hogy nem készültél rá, akkor onnantól tényleg a belső emberi értékei számítanak inkább valakinek, mint a külső.

Ellenben lehet az illető a legszebb a világon ha a belső értékei pocsékak és/vagy ha a szexuális élete vagy nulla vagy dögunalmas.

2013. jún. 2. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs vele semmi baj, csak nem tudod elképzelni, hogy emberek másképp is gondolkodhatnak, nem csak úgy, mint te! Neki más értékek számítanak, azok viszont jobban! Ennyi, ettől még nem ízlésficamos vagy abnormális!
2013. jún. 2. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!