Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember, akit még SOHA nem csaltak meg? Létezhet ilyen?
Itt vagy én.
Mindig őszinte, hűséges pasijaim voltak, értem megtettek volna bármit. ;)
10:04: Még ha azt mondanád, hogy kettőn (ez esetben hármon) áll a vásár... de hogy "pont a szenvedő fél a hibás", és a másikra csak "rákenik", ez egy sértő és provokatív túlzás. Van, aki notórius hűtlenkedő, és van, aki eltökélten hűséges minden partnere mellett. Ez véletlenül sem az ő jelleméből fakad, hanem mindig szerencsétlenül, illetve szerencsésen választ párt? Komolyan? Vagy most csak az "ördög ügyvédje"-szerepet vetted föl?
A kérdésre: én csak azt mondhatom egészen biztosra, hogy az én barátomat, akinek én vagyok az első, még nem csalták meg, amennyiben tényleg én vagyok neki az első. Nem mintha nem hinném el neki, vagy nem bíznék a hűségében, de szigorúan véve csak azért kezeskedhetem, amiről első kézből származó információim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!