Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy 26 évvel idősebb pasiba? Ne bántsatok miatta!
Van egy párkapcsolatom, de mivel a srácnak annyira mindegy, hogy létezem-e vagy találkozunk-e így nem vagyok már belé szerelmes. Teljesen lenéz, a múltkor szó szerint hazazavart csak mert neki dolga van. Nemrég voltam édesanyámmal az orvosnál és odajött hozzánk egy fiatalkori haverja. A pasi *-* mikor nem figyelt a srác, megkérdeztem anyut, hogy hány éves Ő és mikor megtudtam, hogy 43, hát köpni-nyelni nem tudtam. Kinézett vagy 30-nak. Mondtam anyának, hogy pasi a javából, és hogy milyen jó lenne vele. És nem ellenezte. Rendes a csávó nagyon, kis csendes és mondom nem néz ki 32-nél többnek. Már legelsőnek, mikor megláttam, tudtam, hogy valami megmagyarázhatatlan dolog vonz hozzá. Nem értem, mi ez. Párszor összefutottunk a városban, és annyira édes ahogy rámnéz :) Látszik rajta, hogy beszélgetne velem, de végül mégse teszi meg, csak egy futó mosoly, köszönés és egymás figyelése. Lehet, hogy megpróbálná velem, csak tart a 26 évtől? Anya jelenlétében beszélgettem csak vele, akkor egyszer és akkor is kérdőn figyelt, konkrétan igyekezett minél többet hozzám szólni, kérdezni rólam. Mondta, hogy annyira vágyik arra, hogy végre megtalálja azt a lányt, aki nem cseszi át, de még sosem sikerült neki. Mondtam, hogy én nem tartok igényt a bulizásra, én is most már örökre keresek társat. Felcsillant a szeme, rámnézett, végig mért és olyan csalódott képet vágott. Annyira édes :) nagyon sok ember van, akik között évtizedek vannak, és boldogok. Nekünk sikerülhet? És az sikerülhet NEKEM, hogy ezt a bizonytalanságot kiűzzem belőle? Anya szerint az egész família nagyon rendes, tisztelettudó.
Kérlek titeket, normális válaszokat írjatok és ne szóljatok meg emiatt!
Végigolvastam. (de a hozzászólásokat már lusta voltam, ezért lehet, hogy van olyan, amelyikkel nagy lesz az átfedés).
1. Valóban vannak párok, akik közt évtizedek vannak, de minden bizonnyal, ott a fiatalabbik nem 17 volt, vagy van anyagi vonzata is a dolognak.
2. Nem tudom milyen a kapcsolatod édesapáddal, mivel róla nem esik szó a leírásban, így azt nem tudom mondani, hogy apapótlékot keresel, de nem tartom kizártnak.
3. Írtad, hogy a pasidtól nem kapsz eleget. Egyértelmű, hogy ebben a férfiban inkább látod mindazt, amit a pasidban szeretnél, odafigyelést, kedvességet, ilyesmit, s valamiért nem zavar, hogy idősebb nálad.
Csak annyit tudok tanácsolni, dobd ki a pasid, mert ő a probléma egyik forrása. Ha édesapáddal rendezned kell és tudod is a kapcsolatod, rendezd. Mivel szerintem félnél a magánytól, az egyedülléttől, s egy lelki társra van szükséged, keres egy másik pasit, aki jobban illik hozzád korban, akivel még azonos generációba tartoztok.
Mint már írtam, nem apámmal van a baj, hanem nem tudok korkülönbséget érzékelni, mert a saját testvérem is apám lehetne.
Nem akarok saját korosztályomból pasit, elegem van a komolytalan kis huszonévesekből, egy normális nincs köztük, aki örökké tervezne. Anya azt mondta (hiszen gyerekkoruk óta barátok), hogy soha nem a pénz dominált a családukban. Velem szemben meg ugyan hogy? Egy fizetésből élünk hárman (100ezer ft). Még csak azt sem mondhatom, hogy az anyagiak érdeklik.
Akkor Gerontofília a részedről.
Tényleg nem bántani akarlak, de sajnos ezt, amit most mondok, egy olyan elmaradott országban mint a miénk annak veszik. Érdemes lenne szakemberhez fordulni, mert ez szexuális ferdeség, ami később az egész életedre rányomhatja a bélyegét, mind a szexualitás, mint magánélet, mind párkapcsolatok terén.
Természetesen terápiával akkor is sokra lehet menni, de nem célszerű erre alapozni.
A pszichológust a TB rendszere is támogatja. :)
Persze lehet, hogy egy kedves, hasonlókorú srác aki viszonozná neked megfelelő mód az érzelmeidet, feledtetné az egész ügyet.
Igen, a 43 éves pasi mind azt akarnak 17 éves kislányokkal.
Nem lehetséges az, hogy a fiúk nem megfelelő halmazából válogattál eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!