Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes lettem egy 26 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy 26 évvel idősebb pasiba? Ne bántsatok miatta!

Figyelt kérdés

Van egy párkapcsolatom, de mivel a srácnak annyira mindegy, hogy létezem-e vagy találkozunk-e így nem vagyok már belé szerelmes. Teljesen lenéz, a múltkor szó szerint hazazavart csak mert neki dolga van. Nemrég voltam édesanyámmal az orvosnál és odajött hozzánk egy fiatalkori haverja. A pasi *-* mikor nem figyelt a srác, megkérdeztem anyut, hogy hány éves Ő és mikor megtudtam, hogy 43, hát köpni-nyelni nem tudtam. Kinézett vagy 30-nak. Mondtam anyának, hogy pasi a javából, és hogy milyen jó lenne vele. És nem ellenezte. Rendes a csávó nagyon, kis csendes és mondom nem néz ki 32-nél többnek. Már legelsőnek, mikor megláttam, tudtam, hogy valami megmagyarázhatatlan dolog vonz hozzá. Nem értem, mi ez. Párszor összefutottunk a városban, és annyira édes ahogy rámnéz :) Látszik rajta, hogy beszélgetne velem, de végül mégse teszi meg, csak egy futó mosoly, köszönés és egymás figyelése. Lehet, hogy megpróbálná velem, csak tart a 26 évtől? Anya jelenlétében beszélgettem csak vele, akkor egyszer és akkor is kérdőn figyelt, konkrétan igyekezett minél többet hozzám szólni, kérdezni rólam. Mondta, hogy annyira vágyik arra, hogy végre megtalálja azt a lányt, aki nem cseszi át, de még sosem sikerült neki. Mondtam, hogy én nem tartok igényt a bulizásra, én is most már örökre keresek társat. Felcsillant a szeme, rámnézett, végig mért és olyan csalódott képet vágott. Annyira édes :) nagyon sok ember van, akik között évtizedek vannak, és boldogok. Nekünk sikerülhet? És az sikerülhet NEKEM, hogy ezt a bizonytalanságot kiűzzem belőle? Anya szerint az egész família nagyon rendes, tisztelettudó.

Kérlek titeket, normális válaszokat írjatok és ne szóljatok meg emiatt!

2013. jún. 5. 16:07
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Tudom mi a szerelem, mert őszintén szerelmes voltam ebbe a baromba, akivel együtt vagyok. De rájöttem hogy nekem érett gondolkodású férfi kell, nem egy kis taknyos 20 éves.
2013. jún. 5. 16:44
 12/42 Buran ***** válasza:
87%

Végigolvastam. (de a hozzászólásokat már lusta voltam, ezért lehet, hogy van olyan, amelyikkel nagy lesz az átfedés).

1. Valóban vannak párok, akik közt évtizedek vannak, de minden bizonnyal, ott a fiatalabbik nem 17 volt, vagy van anyagi vonzata is a dolognak.

2. Nem tudom milyen a kapcsolatod édesapáddal, mivel róla nem esik szó a leírásban, így azt nem tudom mondani, hogy apapótlékot keresel, de nem tartom kizártnak.

3. Írtad, hogy a pasidtól nem kapsz eleget. Egyértelmű, hogy ebben a férfiban inkább látod mindazt, amit a pasidban szeretnél, odafigyelést, kedvességet, ilyesmit, s valamiért nem zavar, hogy idősebb nálad.

Csak annyit tudok tanácsolni, dobd ki a pasid, mert ő a probléma egyik forrása. Ha édesapáddal rendezned kell és tudod is a kapcsolatod, rendezd. Mivel szerintem félnél a magánytól, az egyedülléttől, s egy lelki társra van szükséged, keres egy másik pasit, aki jobban illik hozzád korban, akivel még azonos generációba tartoztok.

2013. jún. 5. 16:47
 13/42 A kérdező kommentje:

Mint már írtam, nem apámmal van a baj, hanem nem tudok korkülönbséget érzékelni, mert a saját testvérem is apám lehetne.

Nem akarok saját korosztályomból pasit, elegem van a komolytalan kis huszonévesekből, egy normális nincs köztük, aki örökké tervezne. Anya azt mondta (hiszen gyerekkoruk óta barátok), hogy soha nem a pénz dominált a családukban. Velem szemben meg ugyan hogy? Egy fizetésből élünk hárman (100ezer ft). Még csak azt sem mondhatom, hogy az anyagiak érdeklik.

2013. jún. 5. 17:04
 14/42 Buran ***** válasza:
63%

Akkor Gerontofília a részedről.

Tényleg nem bántani akarlak, de sajnos ezt, amit most mondok, egy olyan elmaradott országban mint a miénk annak veszik. Érdemes lenne szakemberhez fordulni, mert ez szexuális ferdeség, ami később az egész életedre rányomhatja a bélyegét, mind a szexualitás, mint magánélet, mind párkapcsolatok terén.

Természetesen terápiával akkor is sokra lehet menni, de nem célszerű erre alapozni.

A pszichológust a TB rendszere is támogatja. :)

Persze lehet, hogy egy kedves, hasonlókorú srác aki viszonozná neked megfelelő mód az érzelmeidet, feledtetné az egész ügyet.

2013. jún. 5. 17:11
 15/42 A kérdező kommentje:
Egy normális érett gondolkodású egyén nincs a mai fiatalok között. Engem minden srác csak megalázni tud, őszintén szeretni nem. Mit érdekel engem hogy hány éves, legalább érdeklem és komoly kapcsolatot akar.
2013. jún. 5. 17:14
 16/42 Buran ***** válasza:
77%

Igen, a 43 éves pasi mind azt akarnak 17 éves kislányokkal.

Nem lehetséges az, hogy a fiúk nem megfelelő halmazából válogattál eddig?

2013. jún. 5. 17:15
 17/42 A kérdező kommentje:
Az elején az hittem, hogy megfelelő kategóriából választottam. A végén kiderült, hogy nem. Azt mondta, ő már nem akar szórakozni, neki mindegy, hogy ki jön, csak szeresse.
2013. jún. 5. 17:22
 18/42 Buran ***** válasza:
74%
És jó "mindegynek" lenni?
2013. jún. 5. 17:24
 19/42 anonim ***** válasza:
81%
Az érzelmeket nem tudod irányítani ez tény, még csak le se nézlek miatta... De 20 év múlva, ő már meg se fog mozdulni, te pedig akkor kezdenél igazán élni. Egy 36 éves nőnek, azért elég sok igénye van, amit egy 63 éves pasi nem nagyon fog megadni...
2013. jún. 5. 17:38
 20/42 A kérdező kommentje:
Elhiszem, de ilyet még senkinél sem éreztem. Annyira fontos nekem Ő.
2013. jún. 5. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!