Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok mellette aludni. Nektek volt ilyen? Mennyi időbe telt míg átszoktatok a "szingli" alvásból a "párosba"?
nekem nagyon nehéz volt megszokni, pláne hogy a páromat idézzem :D "krokodilhalálpörgéseket" végzek alvás közben :DDD
Na szóval ez nálam alap, hogy állandóan forgolódok, "ugrálok" meg hasonlók alvás közben...és amikor először együtt aludtunk, szinte meg sem mertem mozdulni éjjel, alig aludtam valamit mert attól féltem hogy egy rossz mozdulat és felkeltem :) Ez jó sokáig tartott, mire eltudtam lazulni mellette és mertem is aludni :) Hogy ehhez hány éjszaka kellett arra nem emlékszem, mert 6 éve volt :)
Én rájöttem, hogy aki mellett nem tudok aludni,azzal jobb ha nem maradok együtt :D
Már többször is bebizonyosodott ez a tényállásom :D
Alapból nem tudok bizonyos oldalon aludni...Akibe szerelmes voltam,azzal bármelyik oldalon el tudtam aludni és hihetetlen jól :P
Nemrég volt egy 8hós kapcsolatom,de az Istennek se tudtam vele jól aludni....meg is lett az eredménye.
Huhh, megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen :D
Próbáltuk már francián és szimplán is, mindkét fajtával ugyanúgy jártam..na nembaj, lesz ez még jobb :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!