Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetnék türelmesebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék türelmesebb?

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok a páromba, számomra Ő a minden, tisztelem és csodálom, amiket el tudott érni eddig. Sokszor megfeszített erővel küzdött. Sok minden köszönhetek neki, mert nem csak párom, hanem legjobb barátom is.

Sajnos azonban havi 2-3 alkalommal van köztünk testiség, ami számomra nagyon kevés. Ez korábban sem volt sokkal gyakoribb, évekkel ezelőtt egy tini szerelmében érték komoly traumák, ezért sokszor vannak gátlásai, amiket nem tudott még leküzdeni, mert mélyen magába zárja és nehezen is beszél róla. Szinte mindig sírás a vége, ha erről beszélgetünk. Sajnos ezzel párhuzamosan az életében, karrierjében is kezd feladni dolgokat, én pedig tehetetlennek érzem magam, hiszen ez az Ő élete. Néha a fejemhez vágja, hogy önző vagyok, és nem tudom elfogadni úgy, ahogyan van. Ez nyilván valahol igaz is, önzőség nyilván, de szerintem nincs abban semmi rossz, hogy élni szeretnék, és kívánom őt. Ismerem az érzéseit, nekem is vannak ilyen problémáim, igaz, az élet más területén, és tudom, hogy nagyon nehéz ezzel együtt élni, de egyszer muszáj leküzdeni. Szeretem a párom, és szeretnék türelmesebb, megértőbb lenni vele, mert úgy gondolom hogy úgy is muszáj leküzdenie ezeket a dolgokat - nem miattam, hanem maga miatt, ha lesz később rajtam kívül kapcsolata, ugyanúgy jelentkezni fog a probléma.

Hogyan tudnék türelmesebb, megértőbb lenni? Szerelmes vagyok belé, emlékszem, milyen volt amikor küzdött, sohasem láttam még senki mást olyan elszántnak! Az az álmom, hogy egyszer Ő lesz a feleségem, de csak akkor tudnám elvenni feleségül, ha le tudná küzdeni ezt. Önzőnek érzem magam miatta, de sajnos másképp nem megy. Pedig így joggal mondja, hogy nem felelek meg neki, de az az egy dolog borít ki, hogy úgy látom, készül feladni a küzdelmet. Egyébként mind testileg, mind lelkileg számomra Ő a tökéletes! Azt szeretném, hogy Ő legyen az, akivel életem végéig együtt sírunk-nevetünk, együtt élünk, egymásnak főzünk finomakat, együtt randizgatunk, együtt utazunk el pihenni - azt szeretném, hogy örökké szeressük egymást, és együtt öregedjünk meg. És ezért hajlandó vagyok türelemmel lenni, de hogy lehetnék megértőbb olyankor, amikor azt látom, hogy hagyja magát elnyomni? :S

F

2013. jún. 5. 09:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Félre értesz. Sajnos támadásnak veszed amit írok pedig nem az. Itt te forgatod ki a szavaim, de mint mondtam teljesen felesleges mert én csak lehetőségeket írhatok mert nem ismerlek titeket, biztos van valami ráció abban amit írtam ha felháborodtál, csupán nem jól kezeled. Részemről befejeztem
2013. jún. 6. 11:42
 12/13 A kérdező kommentje:
Attól még hogy szerintem nincs ebben igazad, még nem háborodtam fel.
2013. jún. 6. 11:48
 13/13 anonim ***** válasza:

szerintem nem türelmesebbnek kellene lenned,hanem fordítva.

nagyobb kontroll alatt kellene tartanod,irányítanod és nem átadni neki a kontrollt,mert ahogy írod,most az van amit ő akar,legalábbis az ágyban.

nem negatív módon,de manipulálnod kellene,visszavágni,nem lenyelni a dolgait és egy kicsit érzelmileg zsarolni is,hogy felpezsdüljön a vére.

amúgy meg a lelki sérülteket az elején érdemes kiszűrni,nem így belemenni,mert akkor ápolgathatod amíg rád nem un.

aztán amikor meg gyógyul úgy ahogy,akkor meg keres egy normális határozott férfit az ápoló helyett.

2013. jún. 8. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!