Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit találjak ki?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van barátnőm és mellette egy másik lány akivel együtt szoktam lenni. Hogyan titkolhatnám el a barátnőm elől huzamosabb ideig? Valami jó fedősztorit tudtok arra hogy mit mondjak a barátnőmnek hogy miért nem érek épp rá, amikor hív hogy kettesben legyünk? Ui: A barátnőmet nem akarom elhagyni, mert igazságszerint a családja bármikor támogat engem anyagilag, a másik lányt pedig szeretem. 21/F
2013. jún. 5. 01:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Merem remélni, hogy csak egy provokatív kérdés szemtanúi vagyunk.

Nos, amennyiben nem:

Ha annak a barátnődnek az apja lennék, akit hülyítesz és más támogattalak is anyagilag, akkor díszpinty fogásban haraptatnám fel veled az összes kutyagumit az udvarban aztán odaadnálak a kukásoknak a kulával együtt, hogy vigyenek a szeméttelepre. Téged még kezelni sem érdemes.

2013. jún. 5. 01:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az egy dolog, hogy egy férfi megcsal egy nőt, ez előfordul sajnos. Az is egy dolog, hogy elmúlik a szerelem ilyen is van sajnos. De az, hogy egy hím, már bocs de téged nem lehet férfinak nevezni, pénzért kihasznál így egy nőt, na ez szégyen. Ilyet a legalja ribancok szoktak csinálni. Nem vagy méltó a tökeidre "barátom".
2013. jún. 5. 01:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: tudatosult benned, hogy prostituált vagy? (T.i. pénzért kefélsz.)

Egyébként morálisan ingoványos talajra tévedő (és akkor roppant finoman fogalmaztam meg, hogy egy kicseszett f@szkalap vagy) kérdésekre általában nem szoktunk válaszolni. Mint pl. amikor a kislány megkérdezi, hogy milyen típusú pasikat érdemes kihasználni.

2013. jún. 5. 01:42
 14/18 anonim ***** válasza:

Remélem,hogy kamu.

"nem kritikát kértem,vagy egyéb ilyesmi"

Szerintem senki sem kérdezte,hogy mit kértél.

Sőt ki nem sz@rja le,hogy mit kérté?

Ezt nem támadásból írom,komolyan kérdezem.

2013. jún. 5. 02:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen lány,mit ártott neked,hogy ezt műveled vele?

Egy ostoba sz*rházi vagy. Máglyán a helyed!

2013. jún. 5. 02:03
 16/18 anonim válasza:
És a szerelmed mit szól ahoz hogy egy olyan "férfival" van együtt aki nem akarja ott hagyni a barátnőjét mert ANNAK a szülei pénzelik? Csak számomra ilyen illuzió romboló? Amúgy a kettős élet komoly lelki problémákhoz vezet, vagy ha nem lelki mert esetleg érzelmi analfabéta vagy és a kérdésedből ítélve bátran kijelentem hogy igen az vagy, akkor ezzel a mentalitással ha nem is most de megszívod az életben. ezért nem is foglak szidni akármennyire is jellemtelen a gondolkozás módod, te iszod meg a levét.
2013. jún. 5. 02:04
 17/18 anonim ***** válasza:
tévedsz te a pénzt szereted, de azt mind2től jobban :D
2013. jún. 5. 02:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Akármilyen fedősztorit találsz ki, előbb-utóbb kiderül. Inkább legyél FÉRFI, és ne egy lánytól várd, hogy pénzeljen, hanem lépj le.
2013. jún. 5. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!