Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak pasit? 17/L
aki keres az talál. Tartja a bölcs közmondás.
De az hülyeség. Ha nem tetszik senki akkor ne keress valaki mást, mert akkor pocsék lesz a kapcsolat.
Lehet túl válogatós vagy,vagy csúnya,vagy ilyesmi...
hát,legyél kedves,barátságos,és őszinte is.na meg ne félj az emberektől,akkor minden alakulni fog rendesen.Mondanám,hogy itt vagyok én,de van egy kezdődő kapcsolatom,és nem akarom elrontani,bár még nem tudom,lesz-e belőle valami...
Talán kezdj el ismerkedni! :)
Egyébként nem ciki amíg Te magad nem érzed annak. Hogy másnak netán nem tetszik azzal meg ne foglalkozz. Nekem se volt még soha barátnőm, nem is csókolóztam még, de én magam nem érzem cikinek és ez a lényeg. Voltak akik tettek régebben erre vonatkozó megjegyzéseket de lepergett rólam. Tessék türelmesnek lenni, ne görcsölj rá mert annál rosszabb.
Nem tudom, miért kellett törölni az írásomat?
Sajnos nagyon sok fiatal lány van úgy, hogy nagy hirtelen szerelmes lesz... az első "pasiba", akit csak elér.
Ez kell neki ahhoz, hogy megnövelje az önbizalmát annyira, hogy utána már el tudja kezdeni a keresést az után, aki tényleg illik hozzá.
Ha a kérdező más - az majd kiderül. A beírása alapján rögtön ez ugrott be.
Amúgy nem is igazán értem a kérdést. Általában a lányokat legalább 5 "pasi" dongja körül egyszerre.
De ők válogatnak... vagy, ha nem, akkor se kezdeményeznek. 17 évesen a 18 éves fiúk körül kellene körülnézni - és aktívan, de nem rámenősen a tudomására adni anak, aki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!