Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kezd nagyon érdekes lenni a helyzet.
Figyelt kérdés
Az exemmel elkezdtünk beszélgetni féléve és mostmár ott járunk,hogy folyamatosan beszélgetünk,msnre feljön és azonnal beír, félreérthetetlen célzásokat teszünk egymásnak,közben közölte,hogy nem lesz komolyabb már köztünk,de szexuálisan úgy vonzzuk egymást,mint a mágnes.. érzem a vonzást köztünk még a suliban is.. ha rágondolok,totálisan kiráz a hideg,és nem tudom,hogy ha újra együtt lennénk (testileg),akkor újra belém tudna-e szeretni.. én képes lennék.. áázavaros az egész:S egy mondattal kifejezve: nem akar,mást csak dugni,és mégis keres és érdekli mi van velem..2009. okt. 7. 19:23
1/10 anonim 

válasza:

Szerintem még érez valamit írántad!!!
2/10 Thurston 

válasza:

Miért érezne, ezt te miből szűrted le?
3/10 anonim 

válasza:

Közli, hogy nem lesz már köztük komolyabb mint szex, erre érez bármit is vonzalmon kívül? Hát bocsi, de szerintem tök egyértelműen elmondta a srác, hogy mit akar.
Én a helyedben nem mennék bele, nehogy előkerüljenek a régi érzelmek, és utána csak szar lesz ha ő nem akar semmi többet.
4/10 A kérdező kommentje:
de akkor mi a francért érdekli,hogy mi van velem??miért bámul folyton a suliba?? ennyire jól színészkedik???
2009. okt. 7. 20:28
5/10 Thurston 

válasza:

Miféle színészkedésről beszélsz? Ez nem jelenti azt, hogy szeret téged. A szex egy elég jó dolog, és például ha én le akarok feküdni egy lánnyal, akkor lehet hogy érdeklődök iránta olykor. Különben elég nehezen jönne össze a dolog.
A bámulás meg azt jelenti, hogy talán tetszel neki. Ez meg gondolomn nyilvánvaló, ha szexet akar.
6/10 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam,hogy szeret .. -.- amúgy meg mégis 13 hónapig együtt voltunk..
2009. okt. 7. 20:44
7/10 Thurston 

válasza:

De akkor meg mégis milyen érzésekről beszélsz? Szeretne lefeküdni veled. Ezt ő is elmondta. A viselkedése pontosan ennyit árul el. Akkor rohadtul nem értem, hogy mire gondolsz.
8/10 anonim 

válasza:

Szeintem te próbálod elhitetni magaddal hogy szeret téged még az exed!De ha kijelentette hogy szexelni akar akkor ne is csodálkozz ha bámul!Ahhoz nem kell szerelemnek is lenni!
9/10 anonim 

válasza:

szerintem dugd meg és akkor kiderül, hogy mit akar. de te ne erőltess semmit csak a dugást.
10/10 anonim 

válasza:

Ha nem is szerelmes beléd,valamit biztos érez.És most nem a szexuális részre gondoltam.
Viszont kicsit tedd megad elérhetetlenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!