Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé érdekes helyzet, fogalmam sincs mit tegyek. Szerintetek?
A barátom szakított velem 7 hónapja. Őrülten szeretem még mindig, nagyon szerelmes vagyok belé.
Nem beszéltük meg a szakítást, neten szakított. Mostanában sokat olvastam itt, hogy mással is történt így.
Emiatt azonban nem bírom lezárni a törénteket, hiszen a fiú nagyon szeretett engem, csak a kapcsolatunk tönkrement külső körülmények hatására, és belefáradt bizonyos dolgokba.(nem részletezném) Még fiatalok vagyunk, első szerelem volt, és a fiúm belezavarodott az érzéseibe. Úgy érezte a végén, már nem szerelmes,csak szeret, ezért "szakított".
Tudom, hogy számára nagyon sokat jelentettem, és azt is, hogy nem lenne esélytelen, ha megpróbálnám visszaszerezni, de nem tudom, hogyan tegyem.
Tippek? Mit tegyek, hogy ne vegye nyomulásnak?
Egy beszélgetést azért csak megejthetnénk szemtől szemben.
Vagy tévedek?
Ez már zaklatás, ha beszélek vele az érzéseimről, és elhívom?
:) Szóval megkereshetem?
Nagyon hiányzik, legalább addig is látnám . :/
Hát ha hónap eltelt, és nem keresett, szerintem azt várja, vagy nem várja, hogy én keressem.
Köszönöm. Egy problémám van: ő nem keres semmilyen módon sem, de még csak a halvány szándékot sem látom, pl. nem jön fel msn-re, nem arra jár haza, amerre esetleg összefuthatnánk stb..
Meg esetleg abban nem tudsz tanácsot adni, hogy mit tegyek?
Msn-en szerintem letiltott, máshol meg nem tudom elérni, közösségi portálon nem akarok bejelölni. Telefonon nem merem hívni, talán már lecserélte. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!