Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17-19 évesek! Ez mi lehet? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-19 évesek! Ez mi lehet? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú, mondjuk, hogy elég jóban vagyunk. A kapcsolatunk nemrég alakult ki. Egy suliba járunk, (ő eggyel fölém) és csak szünetekben találkozunk. (amúgy L/17, F/18) Mostanában viszont kicsit furcsa a helyzet: nem csak a 3 köszönéspuszi van, hanem át is ölel, megpuszilja a homlokom/arcom, és nem is egyszer volt, hogy a fenekemet is "letaperolta". (bocs, nem találok szebb szót) Ma meg egyenesen kezet csókolt. Nagyon komoly:D Állítólag van barátnője, de ezt is csak hallomásból tudom. Szóval, maga a kérdés: Mit jelenthet ez? Ha már ez megvan, hogyan tovább? Mert bejön meg minden, de innentől meg vagyok lőve...

köszönöm a normális(!) válaszokat, előre is!

2009. okt. 7. 18:59
 1/9 anonim válasza:
100%

figyelj, ha van is barátnője(de ugye azt mondtad, hogy csak hallomásból tudod) akkor sem vagy számára közömbös. ha nem is alakultak még ki az érzelmei irántad, akkor is ott van valami, szerintem alakul..:)

ezek a dolgok, amiket leírtál nagyon pozitívak!:)

még az is elképzelhető, hogy 1-2 hónap múlva kézen fogva járkáltok a suliban és nem csak homlokra, arcra kapsz puszit:):)

Sok szerencsét!:)

17/L

2009. okt. 7. 19:07
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ(:

és ezek ismeretében... merre lépjek? Hogyan tovább?

2009. okt. 7. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Érzem a lepontozás veszélyét de nem izgat!

ha már köszönő viszonyban vagytok mért nem kérdezed meg nyíltan tőle hogy van e barátnője, ha van felejtsd el, ha nincs akkor lehet startolni!Azt meg hogy letaperolta a segged, veheted annak hogy jó hamar meg fog húzni amint alkalma adódik, mivel ha komolyan gondolná meg sem fordulna a fejében!Mai világ istenem a fejemet fogom ettől.

2009. okt. 7. 21:04
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem pontozlak le, köszönöm, hogy írtál(:

nem tudom, mert próbáltam már rákérdezni, hogy van-e csaj, csak mindig terel...:S

amúgy nem hiszem, hogy olyan fiú, aki egyből lehúzná az ember lányát(:

2009. okt. 7. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tereli a szót akkor van neki és nem gondolja komolyan!
2009. okt. 7. 21:44
 6/9 anonim válasza:
100%

Ha nem lenne barátnője ÉS össze akarna jönni veled, akkor megmondaná, mikor rákérdezel (mert ezzel már azt mondja neked h SZABAD A PÁLYA), vagy akár magától is szóba hozná, vagy "csak úgy mellékesen" megemlítené vminek a kapcsán.

Valószínűleg azért terel, mert van neki.

Ha pedig van csaja, és mégis más lány(ok) fenekét fogdossa, akkor csak abban az esetben gondolkodj benne, ha te sem komoly kapcsolatot akarsz tőle, csak "lájtosabbat" :) Mert ezek alapján nem tűnik igazán rómeóésjúliás típusnak.

pussz(K)

2009. okt. 7. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
huzd be a budiba Monicazd le,es majd jarni fog veled.ennyi
2009. okt. 8. 00:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném tőle hogy miért puszilgat meg tapiz ha van barátnője,és ha azt mondja hogy nincs de tetszel neki akkor te is tudod,ha van neki,hát előbb szakítson a csajjal már ha akar tőled valami komolyat,de ha csak esetleg szexuálisan vonzódik hozzád és van valakije,hát menjen a búsba,nehog már neki legyen jó(2csaj)!!!
2009. okt. 8. 08:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem elöször gyűjts róla infókat..mert ki tudja,hogy miért szemelt ki magának,lehet hogy csak a szex miatt..meghát ha barátnője van..akkor hogy csinálhat ilyet mellette? gondolj bele,ha melletted csinálna ilyet.elöször kérdezd meg,hogy ez most mit jelent amit csinál?és miért csinálja? és ha tényleg fontos vagy neki,akkor a csaját ki fogja dobni..de vigyázz vele.:) és sok sikert.
2009. okt. 12. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!