Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdunk eltávolodni egymástol?
hat sztem törödhetne veled...nem foghatja mindig a fáradtságra!velem is hasolnó szitu van...vis én fiatalabb vagyok most érettségizünk a barátommal kb 4 napja nem taliztunk vagy 5 mert tanultunk.csomó* én hívtam vagy küldtem neki sms-t.kérdeztem tőle h hiányoztam vagy vmi azt mondta h tanult nem vol ilyen az eszébe h hiányozzak utána írta h de azért hiányoztam neki.mit ne mondjak nem esett jól...mellesleg ha haverokról van szó akkor rögtön ugrik és elegem van most 1 kicsit belőle..nem tudom mit kéne cisnálnom.nagyon szeretem én is őt és nem akarok szakítani de én se tudom mivel észheztéríteni:(
sztem csak ezzel tudnám ha megmondanám neki h vagy megpróbál többet kimutatni abból h szeret vagy ha nem akkor legyen vége.lehet belehalok majd abba mert szeretem:((nagyonis.ő is sztem engem de mostanában nem nagyon mutatta ki.és akkor én vagyok a hülye ha mondok neki vmit vagy meg vagyok sértődve...nálad is van így?
Megértőnek kell lenned, de mikor van ideje, kapcsolódjatok ki mindketten!
Visszalehet kapni azt a varázst, de csak rajtatok múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!