Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja együtt vagyunk, de még nem mondta hogy szeret.
Ez azt jelenti, hogy nem is szerelmes?
attól, hogy nem mondja még lehet az
2013. jún. 3. 20:42
"szerintem előbb a fiúnak kell"
Ebből látszik, hogy még mennyire gyerekesen gondolkodsz...mondjuk, ez egyértelmű a korkülönbségből is. Nincs határidőhöz kötve, hogy mikortól "kell" mondani, ezt mindenki másképp mutatja ki. 2 hónap nem sok idő, de ha érzed annyira komolynak ezt a kapcsolatot, akkor mondd ki neki te, aztán majd meglátod, mit reagál rá.
24N
2013. jún. 3. 20:44
mért nem beszélsz vele erről?
2013. jún. 3. 20:44
szeretni szerethet de 2 hónap alatt szerelem nem tudom kinél h alakul ki :) de egy fiúnak nehéz kimondani ilyen dolgokat :) ne aggódj biztos szeret :)
2013. jún. 3. 20:45
östenkém, szögény léányzóm, nem serelt a lélked? a házasság mindenre orvoslás fiam, az én kóromban még a fiúk körték a léányok kezét, most meg azt a sok karambolt hallani, légy régimódi fiam, az mindig jó. házasság után veszísd el a szűziességed léányom. Adj isten!
2013. jún. 3. 20:45
6/11 A kérdező kommentje:
Én inkább konzervatívnak gondolom! És szerintem sokkal romantikusabb ha ő mondja ki előbb. Amúgy ő is ilyen... mire eljutok oda, hogy megkérem menjünk el ide-oda addigra ő már rég meghívott... :))
7/11 A kérdező kommentje:
5. köszi! Amúgy azt tervezem! Előbb a házasság! :)
8/11 Molok94 válasza:
Ez velem is pont így történt!! 1 hónap után mondta ki h szeret. Éreztetni kell, hogy szereted, hogy tényleg nem szexre kell neked, aztán el kell vinni romantikus helyekre stb... és az 1ik ilyen helyen nézz a szemébe és mondd h szereted. Ha ott elmenekül akkor elgondolkozhatsz h rákérdezz h mit érez...
2013. jún. 3. 20:53
2013. jún. 3. 20:54
10/11 Molok94 válasza:
Ha így csinálod, ahogy mondod, lehet arra vár hogy kezdeményezz. utolsó voltam:)
2013. jún. 3. 20:54
Kapcsolódó kérdések: