Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el apámnak, hogy járunk?
Figyelt kérdés
Apám nem igazán bírja barátomat, és még arról sem tud, hogy együtt vagyunk, mert nem tudom, hogy mondjam el neki, ha szinte utálja... Tippek?2013. jún. 3. 20:10
1/5 anonim válasza:
én azt hittem amig csak a kérdést olvastam ,hogy apáddal jársz... :D
3/5 A kérdező kommentje:
XDD hát nem :D de azért vmi javaslat érdekelne :))
2013. jún. 3. 20:16
4/5 anonim válasza:
kérdezd meg tőle, hogy konkrétan mit nem bír benne és mond, hogy megváltozott stb és mit szólna ahhoz ha járnátok szóval ne azt mond neki, hogy jártok mert ha nagyon nem tetszene neki és nem tudnád meggyőzni akkor mondhatnád neki, hogy "csak lehet, hogy fogtok" és ha beleegyezik szabad a pálya ha nem akkor meg még mindig mond hatod, hogy csak kérdezted és nincs semmi komoly.
5/5 A kérdező kommentje:
csak annyi a problémám, hogy már az nagybátyám és a nagyszüleim is láttak minket, így hamar a fülébe fog jutni...
2013. jún. 3. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!