Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engesztelhetném ki a páromat?

van egy közös ismerősünk és tegnap eljött (mert nem itt lakik) és meghívott miket, hogy "bulizzunk" (ezalatt kajálást és iszogatást értek),de mivel a barátom kórházban volt tegnap kivizsgáláson nagyon fáradt volt (későn is ért haza) és gondoltam, h nem jön, de persze szóltam neki és mondtam, h hét órára hívtak és akkor megyek, ő meg majd jön amikor ráér (ha jön). És azon sértődött meg, h én nem vele mentem, hanem egy kicsit hamarabb és azt mondta, h ha megyünk vhova vagy együtt v sehogy. Holott nem is tudtam, h jön, mert nem szólt, h jön. Utána pedig elmentünk kocsmázni, de a barátom oda már nem jött és mondtam, h nem leszek sokáig, de jó volt a társaság és a hangulat is és ezzel meg az a baj, h ne mondjam akkor azt, h nem maradok sokáig. És az a legrosszabb, h ezzel az ismerősünkkel nagyon jóban lettem és ki tudja mikor találkozunk legközelebb. És mindig azt mondja a barátom, h mikor együtt megyünk vhova akkor soha nem érzem jól magam, pedig ez nem igaz.
Segítsetek! Nagyon sajnálom ezt az egészet, de nem tudom, h mit csináljak!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!