Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan engesztelhetném ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engesztelhetném ki a páromat?

Figyelt kérdés
Tegnap egy picit megharagudott rám egy olyan dolog miatt amiben teljesen igaza van. Fordítva én is ezt tettem volna. Mit tegyek, hogy ne haragudjon rám? Bocsánatot is kértem már és azt mondta, hogy nem haragszik, de hallottam a hangján, hogy rosszul esett neki a dolog.
2009. okt. 7. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
akkor mondogasd még neki, hisz hiába kérsz bocsánatot, akkor is ha ő azt mondja h. oké, attól még persze h. roszsul esett neki...
2009. okt. 7. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
majd idovel elmulik a harag...ha mar bocsantot kertel meg egy kicsit rajongd korbe a sracot es idovel nem is fog ra emlekezni hogy megbantottad 21L
2009. okt. 7. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Beszélgessetek! A bocsánatkérésre adott "már nem haragszom" válasz az esetek nagy részében belénk nevelt udvariassági formula csupán. Ha nem is haragszik a szó "dühös vagyok" értelmében, a neheztelése attól még megmaradhat sokáig. Addig, amíg nem áll helyre köztetek az egyensúly. Vagyis most vagy neki kell "visszabántania" téged, vagy neked kell kiegyenlítened ezt a rosszat valami jóval. A "hogyan"-t csak ti tudhatjátok. Illetve csak Ő, neked meg kell kérdezni tőle. Ezért (is) kell beszélgetnetek.
2009. okt. 7. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Idő kell hozzá, az h bocsánatot kérsz az kevés, kedveskedj neki folyamatosan stb... de jobban tudnánk segíteni ha tudnánk mit tettél ellene...
2009. okt. 7. 14:14
 5/7 A kérdező kommentje:

van egy közös ismerősünk és tegnap eljött (mert nem itt lakik) és meghívott miket, hogy "bulizzunk" (ezalatt kajálást és iszogatást értek),de mivel a barátom kórházban volt tegnap kivizsgáláson nagyon fáradt volt (későn is ért haza) és gondoltam, h nem jön, de persze szóltam neki és mondtam, h hét órára hívtak és akkor megyek, ő meg majd jön amikor ráér (ha jön). És azon sértődött meg, h én nem vele mentem, hanem egy kicsit hamarabb és azt mondta, h ha megyünk vhova vagy együtt v sehogy. Holott nem is tudtam, h jön, mert nem szólt, h jön. Utána pedig elmentünk kocsmázni, de a barátom oda már nem jött és mondtam, h nem leszek sokáig, de jó volt a társaság és a hangulat is és ezzel meg az a baj, h ne mondjam akkor azt, h nem maradok sokáig. És az a legrosszabb, h ezzel az ismerősünkkel nagyon jóban lettem és ki tudja mikor találkozunk legközelebb. És mindig azt mondja a barátom, h mikor együtt megyünk vhova akkor soha nem érzem jól magam, pedig ez nem igaz.

Segítsetek! Nagyon sajnálom ezt az egészet, de nem tudom, h mit csináljak!

2009. okt. 7. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha kórházban volt, még ha "csak" kivizsgáláson is, annak biztosan van valami oka. Kicsit figyelj rá jobban, kényeztesd, biztosan vágyik rá(d)! Beszéljetek többet egymással! Az érzéseitekről. Mit érzett Ő, mi a baja, miből gondolja, hogy ha együtt vagytok, nem érzed jól magad? Mivel az emberek nem gondolatolvasók, beszélni kell egymással...
2009. okt. 8. 11:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sikerült! :)
2009. okt. 9. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!