Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4-hónapja szakított velem, de még mindig minden órában csak Rá gondolok. Meddig tart még ez?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 08:44
1/10 anonim válasza:
még 2 hónap 3 hét 4 nap 14 óra 35 perc-ig
2/10 anonim válasza:
Keress egy másik csajt/fiút és akkor nem sokáig. De ha nem tudod magadban lezárni a volt kapcsolatod, akkor ne kezdj kapcsolatba. Az idő majd segít.
3/10 anonim válasza:
Ezt mintha csak én írtam volna.. 24/L
Kitartás, idővel jobb lesz.
4/10 anonim válasza:
Nincs esély újrakezdésre? Én még tegnap is ráirtam de még csak válaszra sem méltat és ha tovább zaklatom le is fog tiltani :(
5/10 anonim válasza:
Szia!
Nagyon okos tanácsot adni nem tudok,csak annyit,hogy semmiképp ne keresd fel.Én sajnos megtettem (4 hónapja vagyunk külön,és én 1 hónap után írtam neki e-mailt).Azóta levelezgetünk,de nem tudom,hogy csak barátként ír-e vissza,vagy még érez-e valamit.
De már megbántam,hogy felkerestem.Hidd el,hogy ha akar téged,akkor majd jelentkezik :-)
Különben meg: próbálj mindig v.mi elfoglaltságot találni magadnak,hogy ne jusson eszedbe.Persze néha akaratlanul is eszedbe fog jutni,ha sírni kell,akkor sírj :-) Csak aztán kapd össze magad,és ne kövesd el az én hibámat... :)
Kitartást! :)
6/10 anonim válasza:
Én meg azt mondanám mindenképpen keresse fel. Ha nincs esély az ki fog derülni. Vesztenivaló nincsen szerintem. Ha elutasit akkor legalább nyugodt lelkiismerettel lépek tovább, hogy én megpróbáltam.. amig ez nincs meg addig én nem tudnám lezárni. Végülis nálunk megvolt de én még mindig utána koslatok kezdek átmenni szánalmas zaklatóba :(
7/10 anonim válasza:
De mindig utólag jut eszembe valami amit még nem próbáltam meg/nem mondtam el. Az utolsó fűszálba is belekapaszkodok. Sose szerettem még ennyire senkit. Tényleg tiszta bolondot csinál az emberből a szerelem! :)
8/10 anonim válasza:
Hasonló cipőben jártam márciusban,mint te most.:) Rengeteget sirattam,aztán rájöttem hogy semmi értelme.Sokat sportoltam,amikor csak tudtam barátnőkkel voltam.Így utólag belegondolva jó nagy hülye voltam,hogy amikor szakított,könyörögtem neki,ezzel megalázva magamat.
9/10 anonim válasza:
Én is könyörögtem. Téged visszafogadott kedves utolsó?
10/10 anonim válasza:
Ti szakítás után tartottátok a kapcsolatot v.milyen formában a volt barátotokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!