Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja egyik exem sem megmagyarázni, hogy miért szakított? Többi lent.
Figyelt kérdés
18 éves helyes, (direkt 10 BARÁT csajt megkérdeztem, hogy őszintén 10/? és 3db 8-ast, 6db 9-est és 1db 7-est kaptam) sportos 187cm 78kiló barnás-vöröses haj, zöld szem, figyelmes, kedves, művelt vagyok. Ritkán de finoman főzök, gitározok, sokat motorozok. Mégis, 3 kapcsolatomnak lett úgy vége, hogy a csaj nem tudta megmondani miért szakít. Vajon mit csinálok rosszúl? Túlságosan "papucs vagyok"? Mert az időmet mindig hozzájuk igazítottam és úgy volt ahogy ők akarták?2013. jún. 2. 13:27
1/7 anonim válasza:
Megválaszoltad a kérdést konkrétan.
2/7 anonim válasza:
A csajokon nem kell meglepődni. Maguk sem tudják mit akarnak...
3/7 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem tudja megmondani, miért szakít, olyan van, hogy nem akarja. Ilyen okok lehetnek például:
- jött valaki más
- elmúlt.
A leírtak alapján egyébként igen, papucs vagy.
4/7 A kérdező kommentje:
Remek.. szóval "papucs vagyok". :/
2013. jún. 2. 13:33
5/7 anonim válasza:
Én a barát fiúknak mindig jobbat mondok, ha a külsőről van szó,kis szeretné megbántani a barátját egy 4-esel pl :/ Attól,hogy kapcsolatban vagy még nem leszel rabszolga, neked is lehetnek ötleteid, lehetsz a barátaiddal, szórakozhatsz.Nem kell,hogy mindig a csaj fenekét nyald.
6/7 anonim válasza:
Szerintem az már régen baj, hogyha ezen lovagolsz, hogy 10/? a fejed, és ez alapján akarod megmagyarázni, hogy miért nem jönnek össze a kapcsolataid. Miért nem értik meg az emberek, hogy hiába van 10 lány szerint 10/20 fejed, ha valami nem stimmel nálad? Amúgy valószínű tudták, hogy miért szakítanak, csak nem akartak megbántani, nem akarták elmondani. Olyat én még nem láttam, hogy valaki ne tudta volna, hogy miért szakított.
7/7 anonim válasza:
lehet hogy egyszerűen nem tudtak megszeretni, unatkoztak melletted, vagy még mindig titokban valami előző kretén pasit sirattak és nem tudták elfelejteni, vagy valaki mást akartak maguknak de az elérhetetlen.
aztán nem akartak megsérteni azzal, hogy csak azért voltak veled, mert a plátói szerelmük nem állt le velük.
nálam ez szokott lenni, ha nem adok magyarázatot.
épp elég sz@r szakítani, akkor minek még hozzátenni, hogy hát hiába erőlködtem Józsi, én akkor is a Pistába vagyok belezúgva azt nem múlt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!