Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak ti szeretitek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti szeretitek ha egy nő titeket szirógat?

Figyelt kérdés
Mármint félreértés ne essék, nem arra a túl csöpögős nyálaskodásra gondoltam. Hanem néha ha leültök filmezni ott egymáshoz bújtok, puszi, ölelés, simogatás. Az én pasim nem szereti :(( Miért?
2013. jún. 2. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Mmint cirógat? :D
2013. jún. 2. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Cirógat?

Igen.

3/8 anonim ***** válasza:
Ha cirógat igen :D
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen. Jaj bocsi félreírtam :D igen c-vel :D
2013. jún. 2. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ha úgy érted hogy lefekszünk filmet nézni és mielőtt odabújik a mellkasomhoz előtte ad egy puszit és egyszer megsimogatja mellkasomat ameddig elhelyezkedik akkor igen az belefér. Viszont ha mindig meg egész nap simogat mint egy macskát, na az már nem jön be.

23/F

2013. jún. 2. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:

# 5 18:13

Úgy-úgy tudni kell a határt.:)

2013. jún. 2. 18:36
 7/8 Thom12 ***** válasza:

Én szeretném, de nincs barátnőm.

Akik voltak, azok meg nem szerettek

cirógatni, sajna!

Én romantikus tipus vagyok.

2013. jún. 2. 19:10
 8/8 anonim válasza:
Mert csak azt szereti mikor beteszi a lompost!!! Dobd ki!
2013. jún. 2. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!