Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belegondoltatok már abba hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belegondoltatok már abba hogy igazán szeretitek a párotokat? (több kérdés lent)

Figyelt kérdés

Az érdekel hogy az emberek ilyen helyzetbe mit tennének.

1.A párotok gondolna egyet és nemet váltana úgy hogy, a fiúk lányokká operáltatná magát a lány meg fiúvá operáltatná magát.De ugyan úgy szeretne titeket.Vele lenétek még? Vagy már nem szeretnétek őt?

2. A párotok megcsonkítaná magát vagy baleset szenvedne és pl: az egész lábát vagy a 2 karját elvesztené.Akkor is ugyan úgy éreznétek iránta?

3. Vagy olyat tenne magával ami megkülönbözteti a többi embertől pl arc tetkó, vagy csúnya heg tetkot csináltatna magának. Az érzésetek ugyan olyan maradna?

Ha lehet a válaszotokat különböztessétek meg. Pl az elsőre válaszolsz akkor írd oda hogy 1: Válasz (IGEN/NEM) "írjátok meg hogy mióta vagytok együtt" és "indok" .

kösz előre is :)

#igazán szeretitek #a párotokat?
2013. máj. 22. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1. NEM

Azért, mert akkor ő nem az az ember, akibe én beleszerettem. Én olyan embert szeretek, aki szereti magát, tehát ha ilyet csinál, akkor nem az, akinek hittem.

2. IGEN

Ez egyértelmű szerintem...

3. NEM

Egész egyszerűen azért, mert kimondottan ostobának találom az ilyen embereket, viszont a drágámról azt gondolom, hogy intelligens.:) Ha ilyet tenne, bebizonyítaná, hogy nem az, tehát ugyanaz él mint az elsőnél: nem az, akinek hittem.

Fél éve vagyunk együtt.

2013. máj. 22. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:

1: eltakarodhat a pycsába

2: Ha balesetet szenvedne természetesen ugyanúgy mellette állnék és szeretném, de vele együtt szenvednék.

3: Tetkó meg ilyenek nem zavarnak

2013. máj. 22. 14:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Kösz az edigi válaszokat :) jöhet még :D
2013. máj. 22. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezek azért a 2-es kivételével mind olyan kérdések, amik nem múlnak azon, hogy valaki igazán szereti-e a másikat.

1. Ha valaki nemátalakításon töri a fejét, az nem egyik napról a másikra történik. Ott azért már megjelenik korábban is fejben a dolog, amit egy kapcsolat elején észre lehet venni. Tehát ilyen emberrel még kapcsolatot sem kezdenék.

2. Ha bármi baleset történne a párommal, ami ilyen eshetőségekkel járna, igen, mellette maradnék gondolkodás nélkül.

3. Ha valaki az extrém dolgok híve, az megint csak kiderül a kapcsolat elején és mivel nálam nem fér bele az ilyen extrém tetoválás, ezért megint csak kezdeni sem kezdenék egy ilyen illetővel.

Egyébként 7 és fél éve vagyok együtt a férjemmel.

És semmi késztetést nem érez és soha nem is érzett, hogy ő nem legyen férfi és nem is rajong az extrém tetoválásokért. Szóval nem a kettőn múlik, hogy én mennyire szeretem vagy nem szeretem a páromat.

Ha viszont bármelyikünkkel baleset történne, akkor tudom, hogy bármeddig kitartanánk a másik mellett.

2013. máj. 22. 14:44
 5/5 A kérdező kommentje:

ősszinten ma egy kicsit elgondolkodtam az első kérdésemen.

Mert tetszik egy lány és azon agyaltam hogyha járnánk, és megváltóztatná a külsejét akkor is szeretném, és kialakult egy válasz. Ezt szeretem volna megerősíteni a választókkal :D

2013. máj. 22. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!