Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek komolyan gondolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan gondolja a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
1,5 évig voltam együtt a barátnőmmel, aki már 1 hét után randizott egy nálam jóval pénzesebb sráccal, utána kavart az egyik csoporttársával, aki csak meg akarta dugni, de ő "nem "ment bele. Érdemes még vele foglalkoznom vagy inkább hanyagoljam ezek után? Kérlek segítsetek.
2009. okt. 7. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
én kidobnám. nincs róla mit beszélni...
2009. okt. 7. 09:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nehéz ennyiből megítélni ezt a helyzetet, és okos tanácsot adni... No de ha föltetted a kérdést, nyilvánvalóan továbbra is érdekel ez a lány. Igen, talán érdemes lenne még egyszer megpróbálni. Gondolom tele vagy bizalmatlansággal, ami érthető is. Próbáld meg ne túl komolyan venni ezt a kapcsolatot (eleinte), ne erőltesd, ne nyomulj, ne legyél túl rendes, és nálad legyen az irányítás. Tudja azt, hogy érdekel Téged, de azért nem minden áron.
2009. okt. 7. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:
hanyagoljad? FELEJTSD EL.
2009. okt. 7. 09:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez most komoly?

Van egy lány aki a barátnődnek mondja magát és 1hét után megcsal egy randival és utána flörtöl egy csoporttársával...ki tudja mi történt közte és bármelyik között. Nem értem hogy ennyi jelzésből mit nem fogtál fel?

Te sosem a barátja voltál hanem csak egy pasipótló és kész. Ő tovább kereste a hozzá illő férfit, de nem találta, illetve ki tudja...lehet csak nem tudsz róla.

A helyedben járnék vele csak hogy meg tudjam szivatni, mást nem érdemel.

Jakomo 25f

2009. okt. 7. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Valami hasonló történt velem is. Én is találkozgattam egy pasival, aki többet akart és én nemet mondtam. Ez kiderült és 1 hét mosolyszünet következett. Azt hittem meghalok. Szerencsére kaptam még egy esélyt!

Mindenkinek jár egy második esély!

24/L

2009. okt. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!