Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hol rontom el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol rontom el, miért nincs barátom?

Figyelt kérdés

Ahányszor találok egy fiút, akivel összejövünk, sosem tart 2 hónapnál tovább. Pedig sosem fojtok meg egy pasit sem a szeretetemmel. Nagyon hűséges típus vagyok, és jól alkalmazkodom. Hagyok neki teret, nem féltékenykedem betegesen, törődöm vele, és mindig meghallgatom, ha valami gondja akad. Segítek is, ha tudok.

Privátba küldök képet, ha valaki kiakarja elemezni a külsőm.

Most lett vége egy másfél hónapos kapcsolatomnak.. Nagyon boldog voltam vele. Majd egyik napról a másikra megromlott a kapcsolatunk, mindenen vitatkozni kezdett velem..minden apróságon, amit csak eltudtok képzelni. És nem bírtam tovább, nagyon bántó és alaptalan dolgokat vágott a fejemhez, ezért szakítottunk.

Mi a baj velem? Ne kíméljetek. /19 L

2013. jún. 2. 02:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Végre egy kedves és értelmes lány! Semmi baj veled,a pasi egy bunkó hogy egy ilyen lányt el hagy! Csak azt tudom javasolni hogy vedd szorosabbra a hurkot és éreztesd velük hogy tenniük kell azért hogy velük maradj, lehet túl engedékeny vagy. Küldhetsz képet ha szeretnél de tuti hogy nem a külsőddel van a baj! :)
2013. jún. 2. 04:13
 22/32 anonim ***** válasza:

Ilyen felszínes kapcsolatok vannak/voltak/lesznek. Ezeken felesleges ennyit rágódni.

Van amikor hamar megromlik az emberek között akarva, akaratlanul. Én is voltam már ilyen kapcsolatban, ahol minden működött, de egyik napról a másikra darabokra esett. És még a mai napig sem tudom miért. Egyszerűen csak szerencsésnek kell lenned a szerelemben is. Néha bejön, néha nem :)

2013. jún. 2. 05:03
 23/32 anonim ***** válasza:
Szívesen megnéznélek.
2013. jún. 2. 07:26
 24/32 anonim ***** válasza:
Remélem hamarosan ràd talàl az igaz szerelem, megérdemelnéd!
2013. jún. 2. 07:52
 25/32 anonim ***** válasza:

Találsz majd normális pasit, aki meg fog becsülni :) Sajna vannak ilyenek, lehet csak szex kellet neki amit nem kapott meg tőled, ne is törődj vele, maradj ilyen amilyen vagy, hisz rendes, aranyos lánynak tűnsz... megérdemled a boldogságot. Ne akarj megváltozni! Maradj olyan amilyen vagy :) Járj nyitott szemmel és olykor ne félj először kezdeményezni, bármikor bárhol szembejöhet veled a nagy Ő :)

23/F

2013. jún. 2. 08:57
 26/32 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, tuti nem veled van a baj! :) Egy ideig én is csak először kedvesnek tűnő idiótákat fogtam ki, de aztán találkoztam a mostani barátommal, ês az önértékelésem is a helyére állt :). Szóval kitartás, idáig idáig tartott a szerencsétlen periódusod, higyj benne, hogy most következik a szerencsés. Nem hinném hogy a külsődben lenne keresendő bármi ok, de azért küldenél egy képet? :) 18/l
2013. jún. 2. 09:38
 27/32 anonim ***** válasza:

Helló!

Valóban, ahogy az egyik válaszoló is írta már, sokszor nem vesszük észre hogy amit teszünk a másikért, az neki már sok. Vagy szimplán csak idegesítő, vagy felesleges.

Ha gondolod én is megnéznélek, jöhet ide is kép.

F/21

2013. jún. 2. 09:43
 28/32 anonim ***** válasza:
kép:D
2013. jún. 2. 12:43
 29/32 anonim ***** válasza:
Szia! Képet nekem is küldhetsz képet, szívesen segítek :)
2013. jún. 2. 16:21
 30/32 anonim ***** válasza:
én is kérnék egy képet:D
2013. jún. 2. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!