Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen? Már nem érdeklem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen? Már nem érdeklem?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal,de mostmár nem tudom,még mennyit leszünk. Én szeretem,meg eddig úgy tűnt,ő is szeret,de mostanában furán viselkedik.

Előszöris nem kedveskedik,meg nem kényeztet annyit,mint régen. Jó,mondjuk ebbe beletörődtem,mert nem vagyunk már úgymond friss szerelmesek. Viszont már 1 hete nem találkoztunk,úgy beszéltük meg,hogy ma átmegyek hozzá(másik városban él) és holnap hazajövök. Volt egy másik alternatíva is,mert ha mondjuk nem lesz pénzem,akkor átjön ő,ami neki kerek 60 Ft-jába kerül,mert 90%-os. Most meg felhívtam egy órája,hogy na akkor mikor menjek,erre mondta,hogy nincs is otthon,hanem egyik haverjánál van,ne menjek át és ő se jön,mert nincs pénze. Lehet úgy tűnik,hogy túlzás,de én erre felkaptam a vizet,mert amikor én elmentem anyukámékat meglátogatni 300 km-re,mert kb negyedévente megyek,akkor halálra voltam szekálva,hogy miattam nem találkozunk és hogy milyen sz@r neki. Meg eleve,ígérgette,hogy majd találkozunk és csak úgy tudom meg,hogy nem,hogy én hívom,nem is mondja. Emellett teljesen úgy viselkedik,mint akit már nem is érdekel az egész. Miért csinálja ezt?

22 lány,párom 24 fiú.

2013. jún. 1. 16:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs 60 Ft-ja? Na ja.. Úgy érzi kihűlt a kapcsolatotok és már nem igazán akar tenni érted semmit. Még az is lehet, hogy más lány van a dologban, persze ez egyáltalán nem biztos. Az viszont igen, hogy semmibe vette azt amit megbeszéltetek és 1 hete nem találkoztatok. 1 hét után a párom alig várja, hogy lásson és nem bújik ki alóla ilyen dumával..
2013. jún. 1. 16:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Mostanáig nálunk is úgy volt,hogy mindketten alig vártuk,hogy találkozzunk. Egyébként minden nap átutazik abba a városba ahol lakok,mert itt jár suliba,de egyszer se jutott eszébe a héten,hogy találkozzunk suli után. Vagy hogy elsétáljon hozzám. Inkább ment haza számítógépezni.

Lányra is gondoltam,de hát már mire nem... Mert végülis nem most kezdett el érdektelennek tűnni,csak most akadtam ki rajta.

Mindegy is,csak ha baja van a kapcsolatunkkal,nem tudom,miért nem lehet mondani. Ez kiidegel.

2013. jún. 1. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!