Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklem már?

Figyelt kérdés
Most ahogy kb fél órávalezelőtt néztem rá majd kb 10 perc után észre vette hogy nézem rám nézett egy pillanatra és visszanézett a gépre és folytatta a gépezést miközben látta hogy én konkrétan rá várok h foglalkozzon velem. Most jöttem rá h őt már nem igazán érdeklem.. Szerintetek? Sokszor kérdezem tőle h ha így van mondja meg de akkor tagadja és akkor 5 percig foglalkozik velem de aztán megint semmi. Szó szerint elfelejt foglalkozni velem! Egyébként más nem érdekli mármint csaj, legalább is én nem látom h mással foglalkozna(tudom nem is előttem fogja csinálni..) de biztos vagyok ebben. Fogalmam sincs miért van ez. Szerintetek megéri még így folytatni? Azért ez nagyon fontos dolog szerintem.. egyébként már a szex sem működik, vagyis ez szerintem durva de a pasim elég ritka mikor rám akarna mászni. Inkább gépezik vagy tvzik. Ritkán nagyon aranyos és kedves de kevés ideig tart.. Nem tudom mit tegyek. :/ elegge elvagyok keseredve.. azt hittem ő sosem lesz ilyen.. (igen tudom naiv kislány....:) 20L

2013. máj. 30. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Elég sok oka lehet. Az is lehet, hogy mostanában nagyon stresszes. Annyi biztos, hogy nem hagynám ilyen esetben unatkozni a barátnőmet, de most nincs is ..

Nem ő a barátod? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. máj. 30. 22:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk, Te sem vagy az a határozott ember. Ha esetleg kerek perec meztelen odaállnál a gép mellé, lehet, hogy rád indulna. Ti nők is elfelejtetek ám aktívkodni ilyen téren.
2013. máj. 30. 22:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Örülök hogy nektek pasiknak csak a szex része maradt meg. A törődés úgy tünik nektek sem fontos. Am nem nem én rólam szólt az előző. És egyébként én nem hagyom el magam. Adok magamra. :)
2013. máj. 30. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Jaj, ne fogd már ezt így fel, hogy csak a szex része maradt meg..
2013. máj. 30. 23:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne aggodalmaskodj. Kell neked a srác vagy nem? Ezt döntsd el. Ha igen, akkor harcolsz érte. Ha azt várod, hogy foglalkozzon veled, akkor nem harcolsz, és akkor neked nem is kell. Ebben az esetben egyszerűbb a búcsú.
2013. máj. 30. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!