Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon még szeret, vagy hagyjam?
Most szakított velem a bnőm mert állítólag kiszeretett belőlem, de ez nemtudom h igaz-e. Mielőtt összejöttünk ő nyomult rám elég erőteljesen, mert nagyon szerelmes volt belém, de kb 1 hónapig csak szórakoztam vele, és mondtam neki olyan dolgokat is, amiket nemkellett volna, de később beleszerettem. 3 hónapig voltunk együtt, és a kapcs vége felé elkezdett furcsán viselkedni, ami annyit takar, h menden kis hülyeségen megsértődött. 1-2 ilyen sértődés után megmondta, h ő kiszeretett belőlem csak a barátom akar lenni. Mindig azzokkal a dolgokkal érvel, amiket mondtam neki még mielőtt összejöttünk. Tegnap volt nálunk, énmeg beadtam neki, h 1 másik csajjal alakul vmi és látszott rajta h nagyon rosszul esik neki. Holnapra pedig meghívott hozzájuk ebédre.
Én nagyon visszaszeretném kapni, de mindig a fejemhez vágja h semmi esélyem már rá.
Vajon élvezi h szivat, és azért csinálja, de közben szeret még, vagymár nem szeret?

nehéz megmondani ő mit érez, közömbös nem vagy neki az biztos.
próbálkozz még nála ha ennyire szereted :)
arra gondoltam h megmondom neki h tiszta lappal szeretnék kezdeni és keresni 1 másik csajt magamnak
és ha szeret akkor a karjaimba hullik hameg nem akkor meg értelme sincs az egésznek milyen ötlet szerintetek?

hát ha azt mondod neki,hogy másik csajjal akarsz lenni,szinte biztosra veheted hog nem hullik a karjaidba,akkor se ha szeret! inkább látni sem fog akarniés könnyesre sirja a párnáját,de nem fog térdre borulni előtted,főleg ha ő szakitott.
Legjobb megoldás lenne,ha szépen leülnél vele,elmondanád,h szereted és szeretnél vele lenni és megbeszélnétek h ő mit érez stb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!