Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon még szeret, vagy hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon még szeret, vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Most szakított velem a bnőm mert állítólag kiszeretett belőlem, de ez nemtudom h igaz-e. Mielőtt összejöttünk ő nyomult rám elég erőteljesen, mert nagyon szerelmes volt belém, de kb 1 hónapig csak szórakoztam vele, és mondtam neki olyan dolgokat is, amiket nemkellett volna, de később beleszerettem. 3 hónapig voltunk együtt, és a kapcs vége felé elkezdett furcsán viselkedni, ami annyit takar, h menden kis hülyeségen megsértődött. 1-2 ilyen sértődés után megmondta, h ő kiszeretett belőlem csak a barátom akar lenni. Mindig azzokkal a dolgokkal érvel, amiket mondtam neki még mielőtt összejöttünk. Tegnap volt nálunk, énmeg beadtam neki, h 1 másik csajjal alakul vmi és látszott rajta h nagyon rosszul esik neki. Holnapra pedig meghívott hozzájuk ebédre.

Én nagyon visszaszeretném kapni, de mindig a fejemhez vágja h semmi esélyem már rá.

Vajon élvezi h szivat, és azért csinálja, de közben szeret még, vagymár nem szeret?

2009. okt. 6. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Már meg ne haragudj, de ezt szerintem elrontottad. Minek húzod az agyát ha szereted, és minek cicázol vele? És, mik voltak azok a "kis hülyeségek" amiken megsértődött? Ezek ismerete nélkül nehéz beható képet kapni, hogy mi is lehet a baj.
2009. okt. 6. 20:53
 2/8 A kérdező kommentje:
akkor még nem szerettem mikor még húztam az agyát később szerettem csak bele. érted?
2009. okt. 6. 21:26
 3/8 A kérdező kommentje:
az h azt mondtam neki h csak akkor szakítok a bnőmmel miatta ha lefekszik velem (mert akkor volt bnőm mikor rámnyomult) de aztán anélkül is otthagytam miatta
2009. okt. 6. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:

nehéz megmondani ő mit érez, közömbös nem vagy neki az biztos.

próbálkozz még nála ha ennyire szereted :)

2009. okt. 6. 22:17
 5/8 A kérdező kommentje:

arra gondoltam h megmondom neki h tiszta lappal szeretnék kezdeni és keresni 1 másik csajt magamnak

és ha szeret akkor a karjaimba hullik hameg nem akkor meg értelme sincs az egésznek milyen ötlet szerintetek?

2009. okt. 6. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de én ezt nem értem! Hány évesek vagytok? Ha én szeretek valakit akkor őszinte vagyok hozzá és nem hátulról megyek a dolgoknak! Ez annyira gyerekes hogy csak azért azt mondod neki hogy másik csajjal akarsz lenni hogy megtudd hogy mit érez. Ha szakított veled akkor azt tiszteletben kéne tartanod. Szerintem..
2009. okt. 8. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:

hát ha azt mondod neki,hogy másik csajjal akarsz lenni,szinte biztosra veheted hog nem hullik a karjaidba,akkor se ha szeret! inkább látni sem fog akarniés könnyesre sirja a párnáját,de nem fog térdre borulni előtted,főleg ha ő szakitott.

Legjobb megoldás lenne,ha szépen leülnél vele,elmondanád,h szereted és szeretnél vele lenni és megbeszélnétek h ő mit érez stb.

2009. okt. 8. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem szeret téged, csak nem érzi eléggé, hogy neked nem csak a szex miatt kell.
2009. okt. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!