Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a barátnőmnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek, hogy egy nyugtatóhatású gyógyszerfüggője vagyok, és pszichiáterhez kéne járnom?

Figyelt kérdés

Ez nem kamu kérdés! Nem vagyok skizofrén meg ilyenek, úgy mond egy "lightosabb" pszichés zavarom van.

Csak azért kérdezem, mert ez egy még friss kapcsolat és az eddigieknek már az elején elmondtam őszintén, és ott is hagytak. Úgy gondoltam, most egy kicsit taktikázok.

2009. okt. 6. 20:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha az eddigiek otthagytak emiatt, akkor nem gondolod hogy le kéne szokni róla?
2009. okt. 6. 20:14
 2/11 A kérdező kommentje:
mintha az csak úgy menne... a gyógyszerfüggőségem nem igazán látszódik, a tény miatt hagytak el hogy elmondtam nekik hogy az vagyok!
2009. okt. 6. 20:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd. Te ismered jobban a barátnődet, még így is hogy rövid ideje vagytok együtt.. Szerintem egyébként mondd el neki a dolgot, mondd el hogy nem vagy ezért másmilyen, mint a többiek.. és hogy ebből a függőségedből ő semmit sem érezne meg.. (de azért ha megkérdezhetem kifejtenéd pontosabban a dolgot, mit is takar az a 'függőség?')

Jobb ha az elején letisztázod vele a dolgot, hogy lásd hányadán álltok.. és hogy ez a lány tényleg hozzád való-e. Hidd el, fontos az őszinteség. Képzeld el a helyzetet, ahogy leülsz vele (mondjuk vmi nyugodt helyen, esetleg nálad mert a körülmények is számítanak..) és gondolj bele, hogy mi lenne a barátnőd reakciója. Remélem sikerrel jársz, és ő nem fog otthagyni. :)

Ennyit tudtam írni, remélem hasznos volt valamennyire..

2009. okt. 6. 20:18
 4/11 anonim ***** válasza:
20:18-as vagyok. Még annyit, hogy még az is lehet, hogy a barátnőd mellett te magadnak sikerülne leszokni róla, vagy esetleg pont ez a lány segítene neked ebben. Én biztos ezt tenném.. :)
2009. okt. 6. 20:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

1:De ha így állsz hozzá h: Mert az olyan könnyü. Meg ugyse tudok róla leszokni. Akkor nem is fogsz tudni.

2: Ha még uj a kapcsolat akkor mond el neki h van egy hatalams problémád és félsz elmondani mert félsz h elpártol mellőled. ÉS szeretnéd ha segítene ebben a dologban.

Nekem is volt függőségem azt van a 1.válasz. Nem szeretném mondani h mi de lényeg h ez fizika. Bántalmaztam magam. ÉS eleinte ugy voltam vele h: nem is próbálok leszokni rola mert ugyse megy. Persze ezt igy utólag látom már h csak azért volt mert bemagyaráztam magamnak. Egyszer szerelmes lettem és ez a fiú látta h gondok vannak velem és segített rajtam és rájöttem h akarni is kell leszokni nem csak mondani.

Próbáldd meg én segítek neked csak szolj!

Ha igényt tartassz rá akkor írj vissza és elküldöm msn címem.

18/L

2009. okt. 6. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben elmondanám, legalább az elején kiderül, hogy lehet-e rá számítani. Esetleg járj pszichiáterhez, hátha ő le tud szoktatni. Hidd el le lehet szokni, barátom az antidepresszánsról is le tudott. Pedig az nem könnyű.
2009. okt. 6. 20:30
 7/11 A kérdező kommentje:

20:25: ez is egy "önpusztító" tevékenységnek indult be először és utána alakult ki a függőség. Egy kicsit félek a túladagolástól, amely annyit takar ennél a gyógyszernél, hogy eszméletlen tudatállapot a légzés és keringési rendszer teljes leállásáig.

Köszi nem kell a segítség, ha a pszichiáter sem tudott 3 hét alatt segíteni egy mezei 18 éves lány sem tudna... már bocsánat!

2009. okt. 6. 20:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
ha rám nem lennél veszélyes, biztos nem hagynálak ott, sőőt, segíteni próbálnék neked. amugy hány éves vagy?
2009. okt. 6. 20:37
 9/11 A kérdező kommentje:
21
2009. okt. 6. 20:38
 10/11 anonim válasza:
Bocsi de komolyan mondtad, hogy kemény 3 hétig jártál pszichiáterhez? 3 hét alatt mit vártál az egésztől? A csodák nem egyik napról a másikra történnek. Próbálkozz meg vele újra, de ne add fel, mert így nem fog sikerülni a leszokás. Egyébként szerintem mondd el a barátnődnek. Ha tényleg szeret és veled akar lenni, akkor melletted marad.
2009. okt. 6. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!