Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az egész?

Figyelt kérdés
Tegnap este a pasim csetelés közben besértődött azon hogy egy pill szócskára nem írtam neki. Írtam az este neki, hogy hiányzik, és már várom, hogy láthassam. A hét elején láttuk egymást utoljára. Hajnalban nézte meg az üzenetet, és nem válaszolt rá. Eddig mindig írt. Nem értem az egészet. Egyszer már kibékültünk, adtam neki esélyt.
2013. jún. 1. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyenen besértődik,akkor eléggé gyerekes.
2013. jún. 1. 10:21
 2/8 anonim ***** válasza:

az se biztos hogy megsértődött...én is voltam már úgy hogy hajnali 4kor, amikor felkeltem, felugrottam face-re megnéztem az üzit és akkor válaszoltam rá amikor volt időm...

ilyenen teljesen feleslegesen húzod fel magad...ha meg tényleg megsértődött, akkor ő is...

hány évesek vagytok? mert ezel a gondolkodás móddal sztem nem több mint 16-17-18 max...

2013. jún. 1. 10:24
 3/8 A kérdező kommentje:
este sértődött meg!!! írta hogy pill. nem válaszoltam rá. kilépett és lefeküdt aludni. fel is hívtam mi baja van neki! és be is vallotta, rosszul esett neki, hogy a pill-re nem válaszoltam. de amiket utána írtam, hogy látni szeretném már, stb... nem válaszolt, pedig eddig minden reggel írt!!! és szerintem nem nehéz 2-3 szavas mondatot megírni, válaszolni!!!
2013. jún. 1. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondom én,hogy tisztára gyerekes.Legközelebb a pillre írd oda,hogy oké.
2013. jún. 1. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Kukába vele!!! XD
2013. jún. 1. 10:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Uram isten... Ennyire gyerekes és éretlen felfogású pasit még életemben nem láttam. Komolyan egy ilyennel jársz? Már ne is haragudj, de ez elég szánalmas. Én nem lennék vele együtt, ha ilyen kis apróságon így felhúzza magát.
2013. jún. 1. 11:13
 7/8 A kérdező kommentje:
nem tudtam hogy ilyen, de a mai nappal be is van fejezve vele. nekem erre nincs szükségem.
2013. jún. 1. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha ezért dobod akkor annyira a szerelem sem nagy,mindent meglehet beszélni. Szerintem ennyi miatt felesleges feldobni egy kapcsolatot. Az én barátom is megsértődik apróságokon mégsem dobom ki egyből..
2013. jún. 1. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!