Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az egész?
Figyelt kérdés
most írt a pasim, hogy ma nem ér rá. meg hogy holnap este sem. pedig tegnap azt mondta, hogy rá fog. semmi magyarázatot nem adott, telefonon nem tudom elérni.2013. máj. 24. 19:33
1/10 anonim válasza:
Ezt kérlek szépen mifelénk a "gyökérrel adtad össze magad" mellékhatásának hívják.
3/10 anonim válasza:
Magyarázkodni nem kell, bízni kell.
5/10 ASOT válasza:
Mielőtt ítélkezik az ember jobb biztosra megtudni majd hogy miért nem ért rá mert 1000 oka lehet.
De ugye a legtöbb esetben "jobb dolga akadt" és azt jelenti hogy Nálad jobb..
6/10 A kérdező kommentje:
most is tudtunk volna találkozni egy kicsit, de nem nem akart, mondta, holnap napközben is sok dolga lesz, meg este is. én ezt már nem bírom tovább. sose hív fel, nem ír sms-t, sem azt hogy hiányzol, szeretlek, vagy akármi... kiábrándító
2013. máj. 24. 19:49
8/10 anonim válasza:
Több lehetséges oka is lehet. Lehet, hogy ma bulizni megy a haverokkal, ahova nem szeretne elvinni, holnap meg másnapos lesz, ezért nem szeretné, hogy így lásd. De ezen kívül még bármi más is lehet. Ha fontos vagy neki, akkor majd legkésőbb holnap ad rá magyarázatot. 31N
9/10 A kérdező kommentje:
és az normális, hogy ha fb-n válaszolok neki, megnézi és órákkal később ír, vagy egyáltalán nem. azt írta, hogy nem lesz online, de megnézte mit írtam neki 1 órája, semmi válasz. 3 hete.
2013. máj. 24. 19:55
10/10 ASOT válasza:
Ebben az esetben lehet h simán csak meggondolta magát, hogy mégsem te kellesz neki. Csak nem meri közölni.
De lehet h tévedünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!