Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezd ez az egész rosszul esni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A legnagyobb problémám, hogy sosem csinálunk semmit. Vagy itthon vagyunk vagy nála és akkor is ritkán csak kettesben. Sosem megyünk sétálni mert nem szeret, inkább kocsival menne mindenhova. Hiába mondom neki, hogy szeretnék ide menni szeretnék oda, mindig csak azzal jön, hogy majd, meg nyáron több idő lesz. Oké, értem, de akkor is egyetlen egy napot kibírnék.

Én még tanulok, ő már dolgozik. Szinte minden második nap találkozunk, persze nem sok időre mert én nekem tanulnom kell.

Most is fölhoztam egy napot hogy mennyünk el, de az volt a válasza, hogy pihe-puha ágyikó sokkal jobban esik neki, meg minek menjünk ilyen romantikus napokra.. fölösleges. Pedig ez még ingyenes is.

Nem akarom én a zsebéből kirángatni, tényleg nem, de olyan jó lenne elmenni valahova. Hiába mondom nem megyünk.. Mindig azzal jön hogy fáradt.

Mit csináljak?

2013. máj. 21. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Gyözd meg hogy egy kis kirucanás mindkettötöknek jót tenne!Meg ha ezt megteszi akkor cserébe te is megteszel neki valamit :) !
2013. máj. 21. 22:47
 2/5 AlinaHella ***** válasza:
próbálj olyan elfoglaltságokat találni, amin ő is szívesen részt vesz, puhatolózz vagy kérdezz rá egyenesen! : )
2013. máj. 21. 23:19
 3/5 A kérdező kommentje:

De már több ilyen volt, hogy mindkettőnket érdekelné, de akkor sem, mert hogy dolgozik, fáradt, nem ér rá, majd fizetéskor stb...

Annyira kezd rosszul esni az egész.. :/ és hiába mondom

2013. máj. 22. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Udv a klubban. En sem tudom ravenni a pasimat, hogy setaljunk. Mashova meg nem akar menni, mert nincs annyi penz, hogy szorni tudjuk. Mondom is neki, hogy akkor nem szorjuk, csak setaljunk, az ingyen van. A valasz, majd holnap, majd holnap, majd ha nem lesz faradt... En viszont mar belefaradtam, es tudom, hogy mi se fogunk soha semmit se csinalni. Nem tudsz mit tenni, ez van. Az istennek sem lehet oket ravenni arra, amit nem akarnak. Sajnalom.
2013. máj. 26. 10:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát most kivételesen egy szavam nincs mert tegnap elmentünk sétálni, de akkor is... =/
2013. máj. 26. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!