Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek még a párkapcsolatokban?
Én már valahogy egyre kevésbé. :( Hol ez hiányzik, hol az. Néha az az érzésem, hogy 4-5 pasit kéne összegyúrni ahhoz, hogy egy oké legyen. Amelyik meg jó lenne, biztos, hogy nagyon messze lakik. :(
Egyáltalán létezik oylan, hogy belsőre-külsőre megfelel, és még nem is lakik nagyon messze?
Néha már olyan üresnek és érzéketlennek érzem magam, hogy próbálkoznak, de nekem valahogy semelyik nem az igazi... :((
23L
Fel a fejjel... :) A szerelmet hiába hajszolod... úgy is ő talál rád hamarabb.... és észre fogod venni.
20/F
én munkamániás lettem és teljesen megvagyok párkapcsolat nélkül.
csak a nyűg van a pasikkal, mindig uralkodni akarnak az ember fölött.
pedig a párkapcsolat nem tulajdonjog valaki felett és nem karhatalom, mely korlátozhatná általános napi életvitelében, másoknak nem ártó cselekedeteiben a nőt.
akikkel én találkoztam, vagy ilyenek, vagy csak szexet akarnak, köztes állapot nem volt
én meg nem leszek senki rabszolgája, sem k.rvája
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!